| Alison95 a întrebat:

Daca el este mai mic cu 1 an dar nu arata d.p.d.v fizic ar avea ceva? straight face

Răspuns Câştigător
| December a răspuns:

Pai ce poate sa aiba? Sunt atatea cupluri in care fata e mai mare.....principalul este sa va iubiti, sa va intelegeti, sa va respectati. Iar la diferenta de doar 1 an, sincer, nici nu trebuie sa te mai gandesti la asa ceva. Daca ai fi fost tu mai mare cu 8 - 10 ani ca el, mai puteai sa ai poate ceva indoieli, dar la 1 an diferenta chiar nu conteaza. Bafta happy

13 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu, ce sa aiba? acum depinde si de ceea ce are in capwinking

| Ea12345 a răspuns:

Ce sa aiba? Dragostea nu tine cont de varsta.

| LoveToHate a răspuns:

Daca dragostea-i mare, nu-i nici o problema.

| Tmcn a răspuns:

Nu, diferenţa de vârstă nu contează atât timp cât e printre singurele diferenţe dintre voi (mă refer că în rest vă asemănaţi destul de mult ) şi nu e prea mare ( 5 ani diferenţă e deja destul de mult în perioada adolescenţei ).

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Daca dragoste e... nu se baga lumea

| neutrino a răspuns:

Pentru colectie e bun, dar daca tu nu-l vezi frumos e destul de trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are.Gândul că stai cu unul mai mic ca tine.

| caterinasmile a răspuns:

Doamne ..nu are nimik...conteaza ce are in cap si daca va place unul de altul e foarte ok.Cel putin eu apreciez astfel de relatii pentru ca sunt mai rare >si nu ma refer la MONICA SI IRI :X FUNDA?

| FuckTWorld a răspuns:

Nu are nimic una din fostele prietene era mai mare cu 3 ani ca mine cand eu aveam doar 17 ani si a rezistat relatia 2 ani foarte bine.Depinde cum gandeste baiatul si ce are in cap.Numai bine!

| moartetiganilor a răspuns:

Dragostea nu tine cont de varsta.

| trolloll a răspuns:

Nu are decat daca tu ai o problema cu asta.

| Sabyna97 a răspuns:

De obicei se spune ca "Iubirea n-are varsta", daca iti place de el nu e nici o problema, acum depinde de tinethinking

| Nerine a răspuns:

Daca tu il iubesti si tii la el, nu are nimic!