Pai ce poate sa aiba? Sunt atatea cupluri in care fata e mai mare.....principalul este sa va iubiti, sa va intelegeti, sa va respectati. Iar la diferenta de doar 1 an, sincer, nici nu trebuie sa te mai gandesti la asa ceva. Daca ai fi fost tu mai mare cu 8 - 10 ani ca el, mai puteai sa ai poate ceva indoieli, dar la 1 an diferenta chiar nu conteaza. Bafta
Nu, diferenţa de vârstă nu contează atât timp cât e printre singurele diferenţe dintre voi (mă refer că în rest vă asemănaţi destul de mult ) şi nu e prea mare ( 5 ani diferenţă e deja destul de mult în perioada adolescenţei ).
Doamne ..nu are nimik...conteaza ce are in cap si daca va place unul de altul e foarte ok.Cel putin eu apreciez astfel de relatii pentru ca sunt mai rare >si nu ma refer la MONICA SI IRI :X FUNDA?
Nu are nimic una din fostele prietene era mai mare cu 3 ani ca mine cand eu aveam doar 17 ani si a rezistat relatia 2 ani foarte bine.Depinde cum gandeste baiatul si ce are in cap.Numai bine!
De obicei se spune ca "Iubirea n-are varsta", daca iti place de el nu e nici o problema, acum depinde de tine