| LuminitaRoz a întrebat:

Daca el ma place si eu nu il plac dar nu vreau sa ii ranesc sentimentele ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

De ce te place el, de ce nu-l placi tu?
Plecand de aici, iti poti da seama ce sa faci, si ce sa faca el. Poate el nu te place pe tine ca persoana, ci ca imagine. In acest caz: "Ce-ti place la mine, eu nu-s deloc asa cum ma vezi tu".
Oricum, stii tu mai bine ce este intre voi si atunci gasesti mai usor ce sa-i raspunzi. Tu crezi ca noi suntem doua picaturi de apa, dar eu sunt ulei...

| Aηηy a răspuns:

Spune-i adevarul chiar daca il va durea. Spune-i ca nu il placi si nu are rost sa isi piarda vremea cu tine, ca exista o multime de fete, eventual fa-i cunostinta cu vreo prietena de-a ta. Poti sa ii mai zici ca il vezi doar ca pe un prieten si nu ca pe altceva, sau ca nu esti pregatita sa iti incepi relatia. Daca chiar te place orice i-ai zice o sa il afecteze putin dar va trece peste.winking

| DeeaMarry a răspuns:

Sa-i spui adevarul din prima!
Sau mai bine gandeste-te ca ai putea fi tu in locul lui. Cum ai prefera sa procedeze respectivul?

| Jesss a răspuns:

Daca i-am zis ca-l plac si el ma place si eu acum nu-l mai plac ce fac? laughing

| Ekcstsy a răspuns:

Nu vrei sa-l ranesti? dar daca nu ii spui ce ai de spus, inseamna din punctul lui de vedere ca ii mai dai o speranta, de vreme ce nu iei o hotarare. Ii spui frumos ca nu vrei nimic mai mult decat o amicitie cu el si se va linisti. Daca nu se linisteste, incerci sa-l intepi putin si renunti si la varianta cu amicitia.

| Vibrations a răspuns:

Sa-l eviti pe cat posibil, astfel incat semtimentele sale nu se vor aprofunda.

| AlexaChristiana2000 a răspuns:

Spune-i direct, totul in fata.