| Bunddy a întrebat:

Dacă ești căsătorit/ă și ai un apetit sexual mult mai mare decât soțul/soția, ce ai putea face astfel încât să nu fi nici frustrat/ă toată viața dar nici imoral/ă?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Cine te obligă să faci prostia să te căsătorești cu un/o partener/parteneră care nu e pe "calibrul" tău?
Nu ai știut de la început cum e persoana cu care urmează să te căsătorești? Că doar nu te-a căsătorit cineva cu forța.
Nu poți fi frustrat pentru că "nu ai avut creier".
A contat doar iubirea/dragostea? Atunci nu există frustrare.
Așa că suportă.
Sau divorțează și mai încearcă odată. laughing

21 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa te masturbezi.

| Bunddy explică (pentru wildthing):

Ar elimina tensiunea sexuală dar nu și frustrarea.

Răspuns utilizator avertizat
| Bunddy explică (pentru Bubico2022):

Nu sunt eu subiectul întrebării. Nu sunt însurat. laughing
Iar site-ul ăsta e plin de frustrați sătui de l@bă și disperați că n-au o prietenă/iubită.
Deci e corect ce am spus. Nu elimină frustrarea.

| TheGentleman a răspuns (pentru Bubico2022):

La bărbați se numește donjuanism, în unele cazuri chiar priapism

Cu mențiunea că priaprismul (afecțiunea de care suferea MS Carol al II-lea) se manifestă prin erecții dureroase

| popaboldeanu a răspuns (pentru wildthing):

Chad

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nimic pentru ca odată însurat/măritată, viață sexuală scade spre 0.

| ania a răspuns:

Dacă accepta mergeți la consiliere martiala crestina( Horațiu Piloiu e foarte bun, nu știu dacă face și în line). Va sfătui partenerul care vrea mai rar sa asculte de Biblie ca e păcat sa îți refuzi sexual partenerul de căsătorie.(1Corinteni 7)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îți schimbi mentalitatea despre ce este imoral și ce nu. Să postești des și mult. Să faci sport de performanță. Să te auto satisfaci.

| mihai69 a răspuns:

Multă labă sau divorț. Că poliamorie nu cred că merge...

| anonim3247 a răspuns:

Văd că m-ai blocat după ce ai citit ce am răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dacă ești căsătorit/căsătorită, ai apetit sexual mare, nu vrei sa fii imoral/imorală (mă gândesc ca ai vrut sa zici ca nu vrei să înșeli) nu mai bine discuți cu partertenul/partenera. Noi aici suntem niște străini care ne dăm cu părerea la o situație descrisă în câteva cuvinte. Nu de aici vine răspunsul ala ușor și liniștitor pentru tine. Răspunsul e tot la tine și a partener/partenera.

| tunoi88 a răspuns:

Sa mai marchezi si in alte parti.

| steamrogue77 a răspuns:

Adica tu vrei sa spui ca te-ai casatorit cu acea persoana si nu o cunosteai dinainte? laughing
Ori cumunici ori iti eliberezi frustrarea pe altceva(sport) ori te desparti.

| Bunddy explică:

Să mori tu!
Faci tu program la toată lumea. Ce am întrebat eu și ce naiba aberezi tu? Ești extrem de agasant. Scutește-mă de prezența ta. Ignor.

| Ion88888888 a răspuns:

O labă bună la timpul ei face cât o mie de femei?