| Bunddy a întrebat:

Dacă ești căsătorit/ă și ai un apetit sexual mult mai mare decât soțul/soția, ce ai putea face astfel încât să nu fi nici frustrat/ă toată viața dar nici imoral/ă?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Cine te obligă să faci prostia să te căsătorești cu un/o partener/parteneră care nu e pe "calibrul" tău?
Nu ai știut de la început cum e persoana cu care urmează să te căsătorești? Că doar nu te-a căsătorit cineva cu forța.
Nu poți fi frustrat pentru că "nu ai avut creier".
A contat doar iubirea/dragostea? Atunci nu există frustrare.
Așa că suportă.
Sau divorțează și mai încearcă odată. laughing

21 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa te masturbezi.

| Bunddy explică (pentru wildthing):

Ar elimina tensiunea sexuală dar nu și frustrarea.

Răspuns utilizator avertizat
| Bunddy explică (pentru Bubico2022):

Nu sunt eu subiectul întrebării. Nu sunt însurat. laughing
Iar site-ul ăsta e plin de frustrați sătui de l@bă și disperați că n-au o prietenă/iubită.
Deci e corect ce am spus. Nu elimină frustrarea.

| TheGentleman a răspuns (pentru Bubico2022):

La bărbați se numește donjuanism, în unele cazuri chiar priapism

Cu mențiunea că priaprismul (afecțiunea de care suferea MS Carol al II-lea) se manifestă prin erecții dureroase

| popaboldeanu a răspuns (pentru wildthing):

Chad

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nimic pentru ca odată însurat/măritată, viață sexuală scade spre 0.

| ania a răspuns:

Dacă accepta mergeți la consiliere martiala crestina( Horațiu Piloiu e foarte bun, nu știu dacă face și în line). Va sfătui partenerul care vrea mai rar sa asculte de Biblie ca e păcat sa îți refuzi sexual partenerul de căsătorie.(1Corinteni 7)

| Violleta2022 a răspuns:

Comunicarea este cheia!
Trebuie sa discuti acest aspect cu sotul/sotia ta si sa cadeti de acord asupra acestui aspect, fiindca o partida sexuala de buna calitate nu va refuza nici un sot ori sotie niciodata.

Daca barbatul este destept, chiar daca nu este dotat de la mama natura cu un penis cat de cat maricel, poate apela la limba ca sa satisfaca sau la jucarii sexuale, ca pana la urma sexul si satisfactia sexuala sunt la fel de important pentru ambii partneri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îți schimbi mentalitatea despre ce este imoral și ce nu. Să postești des și mult. Să faci sport de performanță. Să te auto satisfaci.

| mihai69 a răspuns:

Multă labă sau divorț. Că poliamorie nu cred că merge...

| anonim3247 a răspuns:

Văd că m-ai blocat după ce ai citit ce am răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dacă ești căsătorit/căsătorită, ai apetit sexual mare, nu vrei sa fii imoral/imorală (mă gândesc ca ai vrut sa zici ca nu vrei să înșeli) nu mai bine discuți cu partertenul/partenera. Noi aici suntem niște străini care ne dăm cu părerea la o situație descrisă în câteva cuvinte. Nu de aici vine răspunsul ala ușor și liniștitor pentru tine. Răspunsul e tot la tine și a partener/partenera.

| tunoi88 a răspuns:

Sa mai marchezi si in alte parti.

| steamrogue77 a răspuns:

Adica tu vrei sa spui ca te-ai casatorit cu acea persoana si nu o cunosteai dinainte? laughing
Ori cumunici ori iti eliberezi frustrarea pe altceva(sport) ori te desparti.

| Bunddy explică:

Să mori tu!
Faci tu program la toată lumea. Ce am întrebat eu și ce naiba aberezi tu? Ești extrem de agasant. Scutește-mă de prezența ta. Ignor.

| Ion88888888 a răspuns:

O labă bună la timpul ei face cât o mie de femei?