As accepta fara sa stau pe gânduri. Omul NU este proiectat sa fie monogam
La cât de selectiv sunt, mira-m-aș să mă căsătoresc, și să mă mai și uit după altceva.
Mda! Ispita e mare... dar gandeste-te ca daca afla sotia poti ajunge foarte usor la divort, deci ar merita o partida buna de sex si apoi sa-ti pierzi casnicia? Asta numai tu stii! Bafta orice ai alege!
Nu.
Dacă deja m-am căsătorit, cu siguranță, nu.
Pentru că, dacă în ochii mei, o altă tipă ar fi mai bună decât cea cu care m-am căsătorit, înseamnă că sunt un mare idiot și îmi merit soarta.
Crezi ca merita riscul? Eu nu cred. Desigur, mai sunt si situatii speciale, dar daca vrei sa fi un om corect refuzi.
Stiu ca vor fi multi care vor accepta. Este firesc asa, doar suntem diferiti.
Fidelitatea este cel mai frumos gest de iubire sunt multe ispite și pentru tine și pentru ia dacă decizi sa ramai fidel tu vei fi mândru de tine în același timp poți sa și regreți dar depinde de persoana de lângă tine ..eu am fost fidel și ia m-a inselat acum nu mereu se întâmplă ca la mine dar referitor la întrebarea ta eu zic ca mai bine te mulțumești cu ce ai tu ai ales-o nu noi deci stai cu alegerea ta nici pentru tine nu ar fi ok sa fi înșelat și app cât de sigur ai fi peste 10 ani tot se va afla