| allnamesweretaken a întrebat:

Daca esti fata si te masturbezi te opresti din crestere thinking le-am auzit si eu pe fetele de la scoala laughing))) thinking rolling on the floor

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu te opresti din crestere.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu e adevarat!

| gigiro a răspuns:

Ca nu va place matematica.chimia,etc.,am inteles si accept. Dar ca la scoala sau cu colegele discutati de masturbare, nu mai pricep. Eu l-as lasa corigent pe cel cu care faceti religia! Macar acum, in postul pastelui sa nu va ganditi la astfel de probleme. Intrebati -i pe parinti cand au auzit de asa ceva si cand au facut prima oara asa ceva. Eu credeam ca va framanta cum sa invatati mai bine la scoala, cum sa va imbogatiti vocabularul,. Vocabularul vostru s-a imbogatit cu noi cuvinte.sex,masturbatie,anticonceptionale- Nu fac morala. Doar constat. Acum am inteles mai bine de ce exista conflicte parinti-copii. Parintii sunt prostii care nu stiu de nimic, de mess, de smile, de target, de widget- Voi le stiti pe toate sau vreti sa le aflati pe toate. Consumati totul dintr-o data, o sa deveniti obezi de sex. Mi-e mila de parinti dar mai mila mi-e de voi, ca sunteti tare debusolati. Masturbarea imi aminteste de cabinele de sex, pentru persoanele care nu mai pot, e urata si bonlava. Priviri ratacite in cautarea unei placeri de-o secunda, in care sufletul mai moare putin. Daca ati fi fetele mele si as intelege ca va masturbati, v-as tine 8 ore pe zi in sala de sport, sa vedeti putin cum e cu efortul fizic, nu cel intelectual pe care-l folositi cand va ganditi la sex.Cred ca in curand Romania va emite o lege, cine nu se masturbeaza va face puscarie, ca acolo, nu au incotro. Ti-as da fundita cum spuneti voi, pacat ca nu se poate.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu. Le-au pacalit parintii speriati ca se vor grabi cu baietii. Cica educatie sexuala sad Nu este insa exclus sa rupi himenul si asta sigur nu si-ar dori nimeni in felul asta.

| catthshshshs a răspuns:

Nu este adevarat deloc, sunt doar vorbe goalewinking

Shin
| Shin a răspuns:

Doamne ce povesti mai aveti si voi prin scoala tongue Nu mai, nu se intampla nimic decat lucruri bune tongue Have funwinking

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna! Nu are nici-o treaba masturbarea cu dezvoltrea ta. Asta este doar un zvon si atata tot. Dar daca te masturbezi este posiil sa ti se rupa himenul accidental si nu cred ca ti-ai dori asta. Pe de alta parte prin masturbare te cunosti mai bine pe tine, iti cunosti corpul, iar masturbarea este specifica adolescentilorsi nu este daunatoare atata timp cat nu este in exces! Bafta! Bye ByE

| MisterKat a răspuns:

Daca ar fi asa, atunci toate fetele din Romania si nu numai ar ramane pitice.happy

| mariobros a răspuns:

Nu, dar din cate am mai citit si auzit, nu se recomanda exagerarea si `actionarea` la primul impuls, multi care au abuzat de acest lucru au declarat ca si-au modificat comportamentul afectiv, au devenit introvertiti, frigizi, stabilesc si mentin o relatie cu greutate; si ca in orice domeniu, cumpatarea este cea mai sanatoasa. Si daca sunt persoane pentru care religia inseamna ceva in viata lor ar trebui sa se abtina, si nu numai din acest punct de vedere. Numai bine!

| emanuelf a răspuns:

Poate articolul acesta iti va da un raspuns: http://director-articole.net/......magazinul/

| alexaalexandra a răspuns:

laughing) cu ce va ocupati voi la scoala.
thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. si iti creste par in jurul sfarcurilor... eu asa am patit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, o sa iti mai creasca degetzelelelaughingrofl

| Rhea_4742 a răspuns:

Nu te opresti din crestere, eu una nu m-am oprit. laughing sunt de acord cu Shin, nu se intampla nimic decat lucruri bunehappy este ceva absolut normal dar sa nu faci exces totusi tongue