Daca m-am despartit de fosta partenera, inseamna ca n-a functionat ceva in acea relatie, deci nu vad logica sa ma intorc la ea.
Nu, nu cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp...sau mai bine zis, cred ca poti sa tii la mai multe persoane in acelasi timp, dar poti fi indragostit/a doar de una.
Fostul partener e fost cu un motiv, nu? De ce să te întorci dacă nu a mers? Mai bine dai șansa unei noi relații cu partenerul actual.
Niciodata, dar absolut niciodata nu m-am intors la un fost iubit, pentru ca o relatie distrusa nu se mai poate lipii niciodata si nu merita sa pierzi timpul cu cineva care oricum nu te poate face niciodata fericita!
Nu, nu se poate iubii 2 oameni in acelasi timp!
Da, se poate să iubești, dar nu poți trăi cu doi în același timp, cel puțin în cultura noastră, nu. Sunt zone pe glob unde se poate.
Nu poți sa iubești de 2 ori nu poți sa iubești 2 deodată.
Iubești doar o singură dată cu adevărat în toată viata iubești doar o singură inima cu adevărat doar una singura atâta alta nu exista nu are cum nu este posibil sa iubește 2 deodată nu știu cum sunt alți da eu așa sunt nu există altcineva Niciodată la mine când iubește cu adevărat da cu adevărată din toată inima este pe viață nu mai ai cum sa iubește și pe altcineva nu poți sa ai ochi Petru nimeni altcineva nu poți sa iubești pe altcineva doar pe inima pe care o iubești cu adevărat pe viață.
Doar un curvar și o curva ar sta cu 2 sau mai mulți la aia nu există număr nici nu contează vărsta o face cu oricine.
Aici depinde de persoana. S ar putea ca fostul sa tina mai mult la tine dupa ce a aflat cum e fara tine si e speriat ca nu mai poti sa fii vreodata cu el si sa aiba sentimente mult mai puternice pentru tine acum si o sa se comporte mult mai bine cu tine. Depinde de personalitatea lui si de modul de gandire acum mna tu il cunosti dar exista multe situatii in care cel care revine este o alta persoana. Spre exemplu o colega a fost in aceasta situatie iar dupa ce a accepta sa fie cu fostul desi avea un actual a fost ceruta in casatorie
Anonima17191 întreabă: