Dar de ce sa faci neprotejat?! Ti s-a urat cu binele?! poti ramanae in Orice ZI! Dar chiar nu ti-e frica de BOLI TRANSMISIBILE S E X U A L? vvv...
Normal
si nu numai k poti sa ramai insarcinata ci poti sa iei si diferite boli pentru ca in aceea perioada esti foarte sensibila
Sansele sunt mult mai mici.chiar ff mici, dar totusi exista. fa'ti un test de sracina dupa 21 de zile, si nu mai face sex neprotejat.este riscant!
Fii sigura k da...
mergi la un ginecolog neaparat ssi fa. ti un test...mai bine foloseste prezervativul daca vrei sa faci si in perioada menstruatiei sex
te risti km mult ai grija
bafta
E clar ca poti ramane insarcinata dar u ar trebui sa ti cont de faptul ca este o o zona supar deschisa la infectii si restul, din pacate se intampla chiar f des la multi dintre noi deoarece uni nu se pot abtine dar este o greseala!
Depinde de organism, am o prietena care mai face asa din cand in cand cu iubitul ei si nu i s-a intamplat niciodata nimic. dar, la menstruatie, nu numai ca este pacat sa intretii act sexual, dar este si foarte nesanatos.ai grija!
Eu stiu ca nici la semafor nu treci pe rosu, de ce ar fi aici altfel? chair nu va puteti abtine?
lucyaneya întreabă: