Categoric, NU. Mediul in care cresc copiii isi va pune cu siguranta amprenta asupra personalitatii lor. Pe de alta parte, decizia de a pune punct unei casnicii trebuie indelung chibzuita.
Pai... tu ce rezi...pentru copii e bine...sa vada esti umilita.jignita.etc...sau despartita dar linistita?
NU! esti om nu animal si asa cum copii tai n; au nicio vina si merita ce-i mai bun, si tu meriti
Clar NU! Copiii, cand vor creste mari si suficient de maturi, nu numai ca te vor "ierta"pentru gest, dar te vor felicita pentru decizie. Cu siguranta nu isi doreau o mama nefericita si chinuita.
Depinde ce consdieri tu ca e umilinta. si ce anume iti spune si iti face sotul.
Eu personal, daca ar fi inselata sau. un eventual sot. ar ridica mana la mine sau m-ar jigni... stiu sigur ca nu as sta pe ganduri sa plec, s ail parasesc.
Trebuie sa te respecti u pe tine! Apoi te va respecta si sotul tau .si ceilalti!
NU NU SI CATEGORIC NU! Gandeste astfel daca ti-e e bine si copiilor e bine, daca tu esti stresata si plangi intruna copii nau sprijin si nu le pot oferi atita atentie si iubire cat ai vrea.Fi tare si iti doresc toate bune.
Buna.nu cred ca de dragul copiilor trebuie sa stai sa fii umilita si sa induri, te-ai gandit ca si copii pot fi traumatizati vazand mereu ce se intampla, sau la reactiile lor de mai tarziu? ai dreptul si tu la fericire la o viata linistita nu crezi?