Normal ar fi sa nu ai menstruatie. Daca este ceva care pare a fi menstruatie, dar ceva mai putin, nu este in regula.
Nu, daca esti insarcinata, menstruatia nu mai vine pentru ca nu se mai elibereaza nici un ovul.rar mai apar sangerari la inceputul unei sarcini, uneori din cauza unei sarcini ectopice, adica embrionul(bebele) nu este localizat in uter, unde ar trebui, ci in alta parte(de ex in trompele uterine). in cazul unei astfel de sarcini trebuie sa mergi de urgenta la medic pentru ca ea nu poate evolua in conditii normale si trebuie intrerupta.
In nici un caz,,, daca ai fi toate "rezidurile" de sange sar indrepta catre bebe
Nu, apar doar sangerari maxim 3-4 luni in anumite cazuri, atunci cand copilu are probleme de dezvoltare!
Da pot exista anumite sangerari, desi esti insarcinata si se presupune ca nu mai ai menstruatie
Pursisimplu am vazut la Tv un caz cand o tipa a aflat ca este insarcinata abia in luna a 7.si ma gindeam ca daca nu-i venea ciclul 7 luni atunci ea chiar nu a banuit nimic? si de aia mi-am pus intrebare ca e posibil cazul cand iti vine peste sarcina
Daca esti insarcinata ciclul nu iti vine 9 luni. Adica pe toata perioada sarcinii mai exact!