Cu ce sa ramai insarcinata? ovulul traieste 2 zile pe luna in tine. nu iti fa griji. singura perioada cand sa iti faci griji la maxim e intre 10-15 zile dupa prima zi de menstruatie. in rest dai bataie . (ASTA NU INSEAMNA SA NU TE PROTEJEZI) dar daca esti in aceasta perioada delicata mai distrativa si voi fara cauciucul ala nenorocit.
SIgur nu. dar tie nu ti a fost jesa.sila. sa intretii relatii sex in perioqada asta. incomoda?
Da poti ramane insarcinata chiar daca esti in perioada mentruatiei... poti ramane oricand de-asta e mai bine sa va protejati.
Cica singura metoda 100% sigura e abstinenta dar in medicina nu exista 100%. In perioada de menstruatie si saptamana urmatoare sansele sunt minime.
Riscul este minim daca ai menstruatii regulate. Daca menstruatiile sunt neregulate, exista un risc deloc neglijabil.
Sper ca raspunsul sa fie nu ca si eu mi-am dat drumul acum cateva zile, sper sa nu ma anunte ca sunt tatic. Ea a zis ca nu e nici o problema.
Sila nu mi-a fost daca intreaba altii pe aici caci sangerarea asta nu e la fel de abundenta in fiecare zi cat dureaza. Si daca e si lumina stinsa chiar nu ma coteaza