Şi dacă este născută în altă lună şi altă zi ce se întâmplă?/Ce cauţi?/Vrei ca fata să fie născută în aceeaşi zi cu tine?
Daca esti atat de penal sa mai ai si mofturi asupra unei fete n. o sa ajungi nicaieri
Cunosc o fata nascuta pe 27 noiembrie, parul lung saten si ochi albastri, doar ca e ultra-obeza, cosuri pe fata, nu se epileaza si rar se spala, ce zici, vrei ID-ul ei?
Cunosc şi eu o fată cu părul lung, ochi albaştri, păr şaten şi născută pe 27 noiembrie.
Probleme? E născută pe 27 noiembrie 2008 şi e nepoată-mea!
Să dea dracu' să te văd pe lângă nepoată-mea că înainte să-ţi treacă ceva prin cap, îţi trece toporul meu!
Matrimonialele sunt mai la stânga .
O zi minunată.
Pentru ca pui tu intrebari din astea. Pe site-ul asta oamenii ii ajuta pe cei care nu stiu ceva, care au probleme minore, mari si nu ma refer la a cupla pe cineva cu o alta persoana. Un search pe Google si gasesti site-uri pentru cei singuri si care vor sa se cupleze poate asa gasesti persoana cu descrierea facuta de tine
Unele raspunsuri au fost date si in spirit de gluma, altele mai acide pentru ca inaintea ta au mai pus unii astfel de intrebari, cerinte si lumea nu prea le agreeaza, recunosc nici eu, deoarece nu mi se pare o forma de a cunoaste pe cineva decat pe viu...nu ai jignit pe nimeni dar trebuie sa suporti raspunsurile tuturor.
@silwian: Dacă nu plângi, tot degeaba. - Crezi că rezolvi ceva raportând răspunsurile?
1261996 întreabă: