Ce vrei sa spui de fapt. Ce interes ai.
Nu spune doar ce faci, cum esti.
Trebuie sa cunosti puțin persoana ca sa ii scrii. Depinde de tine dacă vrei sa o intrebi ceva sau vrei sa faci un compliment.
O conversație ii ca sa cunosti mai bine cealaltă persoana nu doar întrebări care atinge doar suprafața.
Sper sa te ajute.
Depinde ce deschidere ai, multe femei ignora necunoscuții mai ales pe social media.
Cum adică "deschidere"?
Ce vrei sa spui de fapt. Ce interes ai.
Nu spune doar ce faci, cum esti.
Trebuie sa cunosti puțin persoana ca sa ii scrii. Depinde de tine dacă vrei sa o intrebi ceva sau vrei sa faci un compliment.
O conversație ii ca sa cunosti mai bine cealaltă persoana nu doar întrebări care atinge doar suprafața.
Sper sa te ajute.
Merita sa incerci, sa nu te dai batut, fetele trebuie "lovite" cat esti tanar ca apoi imbatranesti si tu si ele.
Merită, dar în ce scop? Nu prea răspund la dubioși care trimit mesaje sau cereri.
Cu scopul de a le cunoaște.
Cel mai bine e să vă vedeți mai întâi în viața reală, îi afli numele apoi o cauți pe Facebook și îi dai cerere, apoi mai discutați pe messenger.
Acum se face facultate online, nu le ma întâlnesc în campusul universitar în lumea reală. Ce zici de asta?
Eu fac fizic.
Da,însă eu fac online.cred că cel mai bine este să le cunosc în lumea virtuală
Așa să discuți cu colege de facultate, în rest slabe șanse.
De ce este cel mai bine să vorbesc numai cu colege de facultate?
Nu știu, am presupus că altele nu vor răspunde.
Cine mai foloseste Facebook poti folosi Instagram,(mie imi iese de obicei, sau badoo si tinder
Funda
Râzi ca prostu-n lemne. Site-urile de socializare au funcții diferite, se folosește și Facebook cu un scop.
Dar pentru ce te gândești tu, da, găsești pe tinder fete practicante cu bursă de merit.
Someoneeene întreabă: