| Noname_6326 a întrebat:

Daca esti virgina poti ramane insarcinata? Daca iti vine ciclul la 5 zile dupa sex si nu ai nici greturi poti fi insarcinata?

13 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cred că ar fi bine să înveți din cărți de sexologie!

Răspuns utilizator avertizat
| cLeILa a răspuns:

Sall,e posibil sa se rataceasca un spermatozoid destul de usor.acum e bine sa iei pastiluta de a doua zi sa fii sigura, nu e mare lucru sau printr-un anumit noroc sau minune poti ramane, da asta e o sansa 1 la 1000000, deci nu te speria, fundita plzzzzzzzzzz?

Răspuns utilizator avertizat
| ՀԷՑ a răspuns:

Virgina inseamna ca nu ai avut contact sexual, daca nu ai avut contact sexual nu poti fi insarcinata. Daca ai avut contact sexual, nu mai esti virgina, iar daca ti-a venit ciclul dupa 5 zile exista putine sanse sa fi insarcinata. Eu zic sa stai linistita.

| yhsay a răspuns:

Pei daca ai facut sex, nu mai esti virgina...

Sarcina poate fi confirmata abia dupa doua saptamani de la contact, asa ca faptul ca ti-a venit la nici o saptamana dupa, nu are relevanta prea mare; greturile la fel, dupa o perioada de cateva saptamani apar. Mai asteapta putin si fa-ti un test de sarcina sau fa o vizita la ginecolog.

@ iulianababy : Ar fi cazul sa te informezi despre sex; tot ce ai scris este gresit; pilula de a doua zi este eficienta daca este luata la maximum 72 de ore dupa contact. Fa si tu un calcul simplu, 5*24 = 72 la tine?

| yhsay a răspuns:

@ iulianababy : Ar fi cazul sa te informezi despre sex; tot ce ai scris este gresit; pilula de a doua zi este eficienta daca este luata la maximum 72 de ore dupa contact. Fa si tu un calcul simplu, 5*24 = 72 la tine?

Cersetorii astia de funde...

| yhsay a răspuns:

Nu, nu intelegem ce inseamna "s-a jucat putin", macar sa detalieze cat de dezbracati erau sau cum s-au jucat de a devenit paranoica... Dar daca a trecut o luna si intre timp i-a venit, sunt slabe sanse sa fie insarcinata happy si da, va fi paranoica si i se va parea ca s-a ingrasat si ca are pofte in urmatoarea perioada. Ar fi cazul sa cumpere un test de sarcina, s-ar mai linisti.

| Alexandra_3484 a răspuns:

1. nu mai esti virgina daca ai facut sex;
*2. daca esti virgina nu poti fi gravida;
3. nu poti avea greturi doar dupa cateva zile.
4. NU poti avea creier/ NU ai putea fi normala!

P.S. du'te mai fata la doctor!

| Noname_6326 explică:

Va rog sa ma scuzati pentru aceasta intrebare.I-am dat unei prietene contul si parola mea pentru a pune o intrebare.Nu mi-a spus care este intrebarea si se pare ca nici nu a specificathappy

| Noname_6326 explică:

Nu a specificat ca nu este contul ei*

| Noname_6326 explică:

Si prietena mea a uitat sa specifice si ca a trecut o luna de atuncilaughing

| Noname_6326 explică:

Deci ea nu a facut sex, este virgina insa "s-a jucat" putin.Intelegeti voi.La 10 zile dupa asta i-a venit ciclul inca cu 5 zile mai devreme fata de luna trecuta si are un ciclu neregulat insa nu erau diferente mai mari de 2-3 zile.Nu are greturi nici macar acum dupa o luna, insa ei i se pare ca are burta mai mare.Eu i-am explicat ca din cauza fricii are impresia aceasta deoarece este imposibil.

Întrebări similare