Sall,e posibil sa se rataceasca un spermatozoid destul de usor.acum e bine sa iei pastiluta de a doua zi sa fii sigura, nu e mare lucru sau printr-un anumit noroc sau minune poti ramane, da asta e o sansa 1 la 1000000, deci nu te speria, fundita plzzzzzzzzzz?
Virgina inseamna ca nu ai avut contact sexual, daca nu ai avut contact sexual nu poti fi insarcinata. Daca ai avut contact sexual, nu mai esti virgina, iar daca ti-a venit ciclul dupa 5 zile exista putine sanse sa fi insarcinata. Eu zic sa stai linistita.
Pei daca ai facut sex, nu mai esti virgina...
Sarcina poate fi confirmata abia dupa doua saptamani de la contact, asa ca faptul ca ti-a venit la nici o saptamana dupa, nu are relevanta prea mare; greturile la fel, dupa o perioada de cateva saptamani apar. Mai asteapta putin si fa-ti un test de sarcina sau fa o vizita la ginecolog.
@ iulianababy : Ar fi cazul sa te informezi despre sex; tot ce ai scris este gresit; pilula de a doua zi este eficienta daca este luata la maximum 72 de ore dupa contact. Fa si tu un calcul simplu, 5*24 = 72 la tine?
@ iulianababy : Ar fi cazul sa te informezi despre sex; tot ce ai scris este gresit; pilula de a doua zi este eficienta daca este luata la maximum 72 de ore dupa contact. Fa si tu un calcul simplu, 5*24 = 72 la tine?
Cersetorii astia de funde...
Nu, nu intelegem ce inseamna "s-a jucat putin", macar sa detalieze cat de dezbracati erau sau cum s-au jucat de a devenit paranoica... Dar daca a trecut o luna si intre timp i-a venit, sunt slabe sanse sa fie insarcinata si da, va fi paranoica si i se va parea ca s-a ingrasat si ca are pofte in urmatoarea perioada. Ar fi cazul sa cumpere un test de sarcina, s-ar mai linisti.
1. nu mai esti virgina daca ai facut sex;
*2. daca esti virgina nu poti fi gravida;
3. nu poti avea greturi doar dupa cateva zile.
4. NU poti avea creier/ NU ai putea fi normala!
P.S. du'te mai fata la doctor!
Va rog sa ma scuzati pentru aceasta intrebare.I-am dat unei prietene contul si parola mea pentru a pune o intrebare.Nu mi-a spus care este intrebarea si se pare ca nici nu a specificat
Deci ea nu a facut sex, este virgina insa "s-a jucat" putin.Intelegeti voi.La 10 zile dupa asta i-a venit ciclul inca cu 5 zile mai devreme fata de luna trecuta si are un ciclu neregulat insa nu erau diferente mai mari de 2-3 zile.Nu are greturi nici macar acum dupa o luna, insa ei i se pare ca are burta mai mare.Eu i-am explicat ca din cauza fricii are impresia aceasta deoarece este imposibil.
anonim3658 întreabă:
Ralucuts întreabă:
KatiMe27 întreabă: