| Nina_8686 a întrebat:

Daca esti virgina, poti ramine insarcinata?

Răspuns Câştigător
| liviu42 a răspuns:

Daca practici joc erotic cu prietenul tau si fara sa penetreze vaginul dar ejaculeaza in zona labiilor mici ai sanse sa ramai gravida, rar dar au fost cazuri.

18 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Nu, nu şi nu. Ci doar printr-un contact sexual poţi să rămâi însărcinată, nu în toate cazurile *poţi să fi şi stearpă, adică să nu poţi rămâne însărcinată*. Iar în urma unui contact sexual, practic nu vei mai fi virgină.

Numai bine.

| Teona2000 a răspuns:

Daca nu faci sex nu vei ramane insarcinata!

| silviu766 a răspuns:

Da! laughing ce intrebare

| Roberta a răspuns:

Ce intrebare stupida, mai fetita nu stiu cati ani ai dar documenteaza-te si tu. NU POTI RAMANE cat timp esti virgina.

| MMihai a răspuns:

Da, și o virgină poate rămâne gravidă!

Probabilitatea este însă destul de mică!

| misterioasahug a răspuns:

Buna nina.
desi intrebarea ta li se pare stupida altora, eu iti voi raspunde.
nu se poate sa ramai insarcinata atata timp cat nu ai avut vreun act sexual. funda?

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pai daca esti virgina, cum sa ramai insarcinata? Evident ca nu!

| junioru_4096 a răspuns:

Salut, dupa parerea mea.se poate sa ramai insarcinata, atata timp cat iti introduci spermatozoizi in vagin cu grija, este doar o parere personala!

| TraficDeMentosane a răspuns:

De la ce? laughing De la prea multa imaginatie draga meawinking, de la asta DA.

| deviant18 a răspuns:

Logic

| XXXMony a răspuns:

OMG! poti ramane insarcinata numa daca isi baga ala cocoselu in gaurica ta si da drumu la sperma caz in care nu mai esti virgina!laughingrolling on the floor

| jora92 a răspuns:

1. sunteti o tura ratarzi si rau nu ca asa, mai ales ca si fete au raspuns ca nu poti ramane gravida daca esti virgina... d-mnezeule.
2. la subiect, DAAAAAAAAA si sa clarificam:
a) tipu are penisul mic si himenu' este flexibil ( exista cazuri google it).
b) sex anal si "creapie" ( nu vreau sa detaliez si nici nu ma intrebati nimic)
c)insarcinare arftificiala.

| Psihoyounger a răspuns:

Te-ai gândit mult până ai întrebat? Dacă ai contact sexual neprotejat, poţi rămâne însărcinată oricum ai fi (virgină sau nu).

| tuGatita a răspuns:

Ai mai mult de 10 ani? mie sincer mi-ar fi rusine sa pun asa o intrebare tocmai aici unde o vede jumate de tara

| EuOO a răspuns:

Clar nu!

| Catherine a răspuns:

No...daca nu esti Maica domnului sigur nuwinking

Întrebări similare