Daca practici joc erotic cu prietenul tau si fara sa penetreze vaginul dar ejaculeaza in zona labiilor mici ai sanse sa ramai gravida, rar dar au fost cazuri.
Nu, nu şi nu. Ci doar printr-un contact sexual poţi să rămâi însărcinată, nu în toate cazurile *poţi să fi şi stearpă, adică să nu poţi rămâne însărcinată*. Iar în urma unui contact sexual, practic nu vei mai fi virgină.
Numai bine.
Ce intrebare stupida, mai fetita nu stiu cati ani ai dar documenteaza-te si tu. NU POTI RAMANE cat timp esti virgina.
Buna nina.
desi intrebarea ta li se pare stupida altora, eu iti voi raspunde.
nu se poate sa ramai insarcinata atata timp cat nu ai avut vreun act sexual. funda?
Salut, dupa parerea mea.se poate sa ramai insarcinata, atata timp cat iti introduci spermatozoizi in vagin cu grija, este doar o parere personala!
OMG! poti ramane insarcinata numa daca isi baga ala cocoselu in gaurica ta si da drumu la sperma caz in care nu mai esti virgina!
1. sunteti o tura ratarzi si rau nu ca asa, mai ales ca si fete au raspuns ca nu poti ramane gravida daca esti virgina... d-mnezeule.
2. la subiect, DAAAAAAAAA si sa clarificam:
a) tipu are penisul mic si himenu' este flexibil ( exista cazuri google it).
b) sex anal si "creapie" ( nu vreau sa detaliez si nici nu ma intrebati nimic)
c)insarcinare arftificiala.
Te-ai gândit mult până ai întrebat? Dacă ai contact sexual neprotejat, poţi rămâne însărcinată oricum ai fi (virgină sau nu).
Ai mai mult de 10 ani? mie sincer mi-ar fi rusine sa pun asa o intrebare tocmai aici unde o vede jumate de tara