Himenul ramane intact, dar tine cont ca virgina e numai o femeie care nu a avut nici un contact sexual (vaginal, anal, oral, masturbare reciproca).
BUna, daca faci sex oral nu esti dezvirginata, ca sa fi dezvirginata trebuie sa fi penetrata in vagin si daca se rupe himenul atunci nu mai esti virgina, in rest orice sex in afara de cel vaginal, tot virgina ramai, asta din punct de vedere fizic, dar odata ce ai facut sex oral, psihic nu mai esti virgina.
Daca ai fi gandit putin mai mult, nu ai fi ajuns sa postezi aceasta intrebare.Atata timp cat nu ai facut sex normal, esti virgina
Practic esti virgina dar teoretic nu...asa mai fac unele "destepte", fac sex oral si anal si ele sunt virgine dragaplease...
Bai, deci fara mistouri`, asta e cea mai tare intrebare pe care am auzit-o pana acum!`
Cum dracu sa te dezvirginezi daca tu i-o faci unuia oral, adica ca-i "iei in gura scula"? Scuze, dar altfel n-am cum sa ma exprim, ca poate nu stii nici ce inseamna sex oral... si chiar daca ti-ar face el tie sex oral adica sa iti "sarute pisica" tot nu te-ai dezvirgina pentru ca te-ar satisface prin atingerea clitosului sau cum dracu il cheama, intelegi?
Dupa limbaj imi dau seama ca esti o pustoaica care habar nu are tabla inmultirii, dar careia ii s-a propus asa ceva...
Drum bun si cale batuta!`