Nu cred ca trebuie sa te preocupe ce zic cei din jurul tau, mai ales pentru ca unii dintre ei arunca in stanga si in dreapta cu critici si cu pareri total proaste doar ca se te jigneasca. ceea ce conteaza cu adevarat e ca va placeti unul pe altul si ca pentru voi diferenta de inaltime [ sau in general diferente legate de fizic] nu este importanta.in acest caz nu ar trebui sa va ganditi la ce ar putea spune ceilalti.
Nu nicio problema, si eu am 156 si fostul meu prieten avea 189, dar asta nu a fost niciodata o problema
Prostii, ce sa fie, e doar inaltimea, chiar nu conteaza asta, ar trebui sa fie ultimul lucru la care sa te gandesti. uite eu am 1, 57 si al meu are 1, 95, e si mare scofala, suntem impreunaa de 3 ani. bine, parintii mei s-au uitat ciudat la el, de fapt la noi, ca diferenta i destul de mare dar nu a contat, e important sa va intelegeti. recunosc, am fost complexata ( ma simteam mica mica, nu ca asi fi foarte inalta ) dar a trecut, deci sincer nu lasa asta sa stea intre voi.
Nu, nu e nicio problema. In fond, daca va placeti nu cred ca mai conteaza parerea celorlalti.
Tu cati ani ai? eu 11 si 1.52! nu, nu e mult!(zic eu, nu cum zic parintii mei!)
Nu nu este nici o problema! cel mai important este ce iti spune sufletul, nu asculta gura lumii niciodata pentru ca in ziua de azi lumea este foarte rea si invidioasa. Bafta!