| robyreal a întrebat:

Daca eu am 16 ani iubita mea poate avea 21 de ani? sunt curios daca e legal pentru ca chiar imi place de fata asta

10 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

În majoritatea țărilor, vârsta consimțământului sexual este stabilită de legislație, iar în România vârsta consimțământului este de 15 ani. Așadar, din punct de vedere legal, dacă tu ai 16 ani și iubita ta are 21 de ani, nu ar trebui să existe probleme legale în ceea ce privește relația voastră, atâta timp cât amândoi sunteți de acord și nu există abuz sau presiune din partea niciuneia dintre părți.Totuși, e important de menționat că, în cazul unor diferențe mari de vârstă, relația poate ridica și întrebări din punct de vedere social și emoțional si moral. Este esențial ca ambii parteneri să fie maturi și să înțeleagă implicațiile unei relații. De legal e legal dar eu zic sa mai aștepți pana la 18 ani ca o sa te judece mulți...

| Robert2526 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Tu niciodata nu dai un raspuns fara chatgpt?laughing

| XXXAlinXXX69 a răspuns:

O sa o bagi la bulău

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Robert2526):

Tu nu ai viata? Eu încerc sa explic ceva da vad ca unii vad asta...mai robotic cum ar veni. Da nu îmi pasa fiindcă știu ce fac și nu fac. Nu dau răspunsuri scurte fără sens. Prefer sa explic ceva

| Yaosenkhuru a răspuns:

La parnaie cu ea huooooo!

| DreamCatcher5 a răspuns:

Crezi ca o fata de 21 de ani baga in seama un copil de 16 ani?
ma faci sa rad.

eu sunt aproape de vârsta ei, si nu as ieși cu unu de 18, d-apoi de 16

| Goete a răspuns:

De ce n-ar fi legal?
Problema e ca o fata xhiar si de varsta ta e mai matura ca un baiat, dar daca ei ii plac copilariile tale, nici o problema?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici legal si nici normal...ca tu esti copilas pe langa o asemenea femeie.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca o femeie de 21 de ani nu se uita la un copilas de 16 anisori!
Placutul ala si cursul balelor dupa o femeie, nu inseamna ca ea iti este tie iubita.
Trezeste-te la realitate baitel!