| Andrei409 a întrebat:

Daca eu am 18 ani si iubita mea 15 si sunt doar 3 ani diferenta intre noi in cazul unui act sexual ce nu s-a intamplat inca se pedepseste penal? Stiind faptul ca ea a mai avut contact sexual doar cu majori si ea ma agaseaza sa faca acest lucru cu mine si eu i-am spus ca nu vreau ca e prea mica si nu cred ca e legal.

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Daca diferenta de varsta nu e mai mare de 3 ani nu e fapta penala chiar daca unul din voi e major. Poti cauta codul penal pe net.

| Andrei409 explică (pentru RoCkKiD):

3 ani si o luna sunt intre noi

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, corect, se pedepseste penal!
Nu are importanta ca ea a mai avut sex ori nu cu altii, ideea este ca de parintii tai depun plangere la Politie impotriva ta, tu esti ala care platesti toate oalele sparte si faci puscarie.

| Andrei409 explică (pentru Violleta2022):

Dar daca sunt doar 3 ani diferenta tot se pedepseste?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei409):

Da, se pedepseste, mai ales daca tu ai 18 ani si esti major, direct dupa gartii ajungi.
Daca erati amandoi minori si diferenta era mai mica de 3 ani, atunci nu se ajungea la inchisoare, ci intr-o scoala corectionala.

Uite aici legea:
https://lege5.ro/......odul-penal

https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-220

| Violleta2022 a răspuns:

Fetita aia de 15 anisori este mult prea mica pentru a-ti fii iubita! Vezi sa nu ai probleme cu parintii ei si Politia, ca sa ceva este inacceptabil.
Cauta-ti o fata de varsta ta, daca vrei iubita si lasa fetitele in pace ca intri la pedofilie si faci puscarie.

| ionur a răspuns:

Fugi cât te tine picioarele frate altfel o sa fie jale te umpli de boli și o sate însele 10000000%%%%%%%% dacă au fost și cu alți înainte ta la vârsta aia este jale rău de tot.

| Andrei409 explică (pentru ionur):

Eu zic daca e legal nu altele

| ionur a răspuns (pentru Andrei409):

Ești pe un drum forte greșit frate ai grijă.ia dacă la 15 ani și-o trage cu unul și cu altul ia dacă la vârsta asta începe sa curveacă si sa iasă cu băieți mult mai mari ca ia ca tine 100 o sa facă și tot nu o săi ajungă. Fi băiat cu capul pe umeri fratele meu și stai departe de ne sătulă aia copila aia o să-ți facă probleme și o sate umple de boli nu te înhăita cu așa drogate evită așa panarame.

| Andrei409 explică (pentru ionur):

Nu o iau de nevasta doar vreau sa vad daca e legal?

| ionur a răspuns (pentru Andrei409):

Treaba ta eu ți-am zis Adevărul țiam dat un sfat frățește cu Adevărat.