| Fantaspirit2k23 a întrebat:

Daca eu am anxietate sociala și câteodată depresie ar trebui sa îmi caut o iubita cu aceleași probleme? Adică una sănătoasă nu cred că ar sta cu unul care are anxietate serioasa in unele circumstanțe, l-ar discrimina,dar putini știu că oamenii cu anxietate sociala au în multe cazuri un IQ destul de ridicat,sa ma resemnez și să îmi caut o iubita care are relativ aceleași probleme? Daca sa spunem accepta ea nu vrea părinții ei sau anturajul, prietenii, că unele am văzut că nu au minte în cap se ia după alții în loc să facă ce simt și să fie fericite.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

*este o dependență! Dacă tot vorbeai de scrie corect mai sus. Iar dependenta are legătură cu inteligenta deoarece un om inteligent va știi care vicii ii creează probleme în viata si renunță la ele. Când tu joci din plăcere și nu pentru ca ești dependent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucrător Comercial la Unicarm. Dar ce loc de munca de invidiat pentru un om cu studii universitare. laughing

| Fantaspirit2k23 explică (pentru anonim_4396):

Bravo! Ai dat un răspuns surprinzător! Ai dreptate! Respect!

| GambleR40792 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa elimine cauza pentru care a dobandit anxietate si depresie ( jocuri de noroc ), tot ne ameninta in stanga si in dreapta ca rupea femeile pe genunchi cand era mai mic ( cel putin baiatul e simpatic ) si ca acum nu mai reuseste, el stie motivul pentru care a ajuns asa dar vrea sa creeze panica pe TPU laughing

| GambleR40792 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu realizezi asa cam cat de greu a decazut el, de la un bad boy cu stima de sine si tupeu cu femeile la un mielusel ca asta se subintelege, dar bine ca numai un dement ar crede ce spune el

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru GambleR40792):

Nu te lua de fratele meu RAY