Noi barbati stam cu voi pentru sex ce atata ne ascundem asta e adevarul tu nu-i dai sex omul pleaca in cautare de sex simplu, e normal asa ceva? habar nu ai cum e cand esti incarcat la maxim de tensiune sexuala si ai iubita si ea nu vrea ca e asexuala atunci ce sa faci? te duci unde poti, macar e sincer baiatul nu mincinos nu te face pe la spate, as vrea sa simti si tu cum e cand ai vrea nu ai cu cine
Nu mi se pare normal ca tu ai aflat de aceasta intentie a lui.
Daca el ti-a zis ca are gand sa faca asta, e doar o metoda josnica de a te "forta" pe tine, de a te manipula.
Pentru ca, crede-ma, daca voia sa se duca la profesioniste, o facea fara ca tu sa banuiesti. Deci clar e o forma de manipulare.
Vrea ca tu sa te panichezi si sa ii cedezi doar ca sa nu il pierzi si sa nu se duca la altele.
dar nu e vorba că trebuie să aștepte o anumită perioadă, aici e mai mult decât evident că nu îi pasă de ea.
Poate sta de 11 luni cu ea si s-a saturat si el, poate e doar o capcana, smecherala nu stiu, da adevarul e ca un baiat sta cu o fata pentru sex asta e adevarul, iubire intre ei nu prea este ca nici ea /el nu stiu ce vor, nu stiu ce varsta au, banuiesc ca nici maturii nu sunt
Ce varste aveti? de cand esti cu el? de unde ideea asta ti-a spus-o el? raspunde-mi sa stiu si eu, sper ca nu-i relatie la distanta
mai sunt și care iubesc, nu toți caută și vor ceea ce vrei tu.
Stai putin ca nu mai inteles bine, fara atractie fizica nu stiu ce baiat sta cu o fata,atractia fizica este acelasi ca atractia sexuala,tu vorbesti de nevoia emotionala asta apare in timp pe masura ce x isi petrece mai mult timp cu y si se plac, atractia fizica devina atasament emotional, eu n-am spus ca vreau sex, eu doar spus ca atractia ne impinge sa vorbim cu o fata, nu toti vor sa se implice intro relatie serioasa
Sasi raspund dupa 11 luni petrecuti cu o fata nu pot fi nesimtit sa stau cu ea pentru sex, daca e sa stau 11 luni inseamna ca tinem unul la altul formam un cuplu, daca e sa vreau sex i spun de la inceput nu profit de ea pentru sex, in plus mas proteja ca doar e sa caut o fata aia sigur va vi rationala, atee si cu o gandire rationala care stie ce vrea de la viata
"Noi barbati stam cu voi pentru sex" ca sa vezi ca te si CITEZ nu numai citesc. Eu din asta deduc logic ca tu stai cu o femeie pentru sex, indiferent de lungiema relatiei. Prin deductie logica, daca in acea relatie nu mai e sex, nu mai stai cu acea femeie. Corect? Eu zic ca logic asa se intelege.
Deci ori nu stii tu sa exprimi ce vrei sa spui...ori stau eu prost cu logica. Si eu NU stau prost cu logica.
Si da, multumesc.Nu auzisem de prezervative. Si oricum nu vad relevanta lor in discutia asta. Tocmai asta e ideea, ca la un moment dat vreti sa aveti un copil...dar ma rog.
Eu am spus ca atractia fizica este acelasi cu atractia sexuala, referitor la raspunsul tau eu personal nu vad de ce ea sa nu vrea sa mai facem sex, dar daca pateste ceva o inteleg mergem inainte, in urma unor studii sa descoperit ca cand ea nu mai face sex sau numai e atractiva sexual in cam 80% din cazurii se ajunge la divort, faza e ca tu ca femeie nu poti intelege atractia sexuala ca o ai foarte mica asa mica ca ai putea trai fara sex foarte bine
Sa mori tu ca eu ca femeie nu inteleg atractia sexuala si ca pot traii fara sex mult si bine?
Ma enervati la culme voi astia care credeti ca femeile sunt niste virgine imbecile toate si ca suntem niste mironosite.
Nu stiu de unde ai scos-o tu p'aia cu atractia sexuala si fizica, nu stiu cine naiba a vorbit de diferente sau asemenari intre aceste doua formule de exprimare...probabil ai avut aceasta discutie cu altcineva.
"referitor la raspunsul tau eu personal nu vad de ce ea sa nu vrea sa mai facem sex" - pentru ca sunt femei care nu vor/pot/suporta sa faca sex cat sunt gravide. Simplu.
Si nu e vorba ca ar vomita toata ziua. Sunt femei care pur si simplu nu vor sa faca sex cat sunt gravide, din varii motive.
Altul...si tu esti pe langa de data asta. Eu ii explicam lui Ray ca poate isi gaseste pe cineva si intemeiaza o familie si femeia ramane gravida - ca deh, e normal sa vrei copii la un moment dat- si nu vrea sex deloc timp de 11 luni. Si il intrebam ce face daca trebuie sa stea atat fara sex.
Iar raspunsul lui a fost ca exista prezervative. Fix ca nuca in perete.
Nu,nu e normal deloc. Ori cu tine, ori mai bine va despartiti. Dar tu de ce nu vrei?
Daca te iubeste cu adevarat, nu ar tebui sa mearga la curve daca ai refuzat sa faca sex cu tine.
Îți pierzi timpul. Tu nu îl înțelegi pe bietul om.
Ray, nu a avut relații cât nu a avut varu'miu de 5 ani. Din acest motiv, el a ajuns la o părere foarte proastă despre femei. El face legătura iminentă: femeie=sex, pentru ca asta a invatat. Știi, cele de pe centură nu prea vor relații. Deci, un om care vorbește cu o femeie doar când negociază prețul nu are cum să înțeleagă ce spui tu acolo.
Dar asta e oricum doar pe dinafară. În sufletul lui frumos și pur își dorește o relație mai mult decât tot sexul din lume. Prin urmare, dacă vreodată în viața lui complicată va apărea o femeie care o să-i dea importanță și nu știu prin ce minune vor forma un cuplu, Ray, uita de toate studiile și îi acceptă orice, atâta timp cât aceasta (îi dă de înțeles că) ține la el.
Cu alte cuvinte, omu' tânjește după afecțiune, nu după sex, așa cum susține.
Daca te iubeste ar prefera sa-si dea una mica - daca e nevoia atat de mare - si sa te astepte, sa te respecte. Asta o sa mearga la curve si cand veti fi casatoriti doar ca sa-si satisfaca fanteziile. Acum pe moment isi satisface nevoile. Crede-ma ca e nu atat de greu sa te opui. Daca iubesti cu tot!
Mutubal întreabă: