| Heys a întrebat:

Daca eu de exemplu am medai 9.21 de intrare si la profilul meu ultima a fost de 9.33. Dar am luat teapa pentru ca in Zinca la SN media a crescut pe cand la celealte a scazut.Deci daca la mte info sa intrat cu 9.15 de ex as putea sa ma transfer inainte de a incepe calsa 9 fara a da competente sau ceva?

7 răspunsuri:
| Doruttza a răspuns:

Din cte stiu eu (terminand si eu acum a8-a) nu te potri transfera decat dupa primul semesru al clasei a9-a si asta in cazul in care sunt locuri libere in clasa in care ai dori sa te muti sau un alt elev din acea clasa ar fi dispus sa se mute in locul tau: el in clasa ta si tu in a lui.
Eu asa stiu sau cel putin asa se face la noi la scoala. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti transfera din sem 2... daca mai sunt locuri si daca ai medie mare, bineinteles.

| Heys explică:

Pai legea spune ca intr-o clasa de 30 mai pot veni 5 transferati asta maxim da mie mi-e frica cu aprobarea adica pot eu sa am medie mare dar daca trebuie sa dau spaga ca am auzit ca se dau milioane.

| DeeaMarry a răspuns:

Deci, faza e urmatoarea:poti sa te transferi si din prima saptamana de liceu. O colega de-a mea a facut asa(eu acum am terminat cls 9), iar alti doi colegi s-au transferat dupa cateva sapt.Colegii astia ai mei nu au avut ce competente sa dea pentru ca s-au transferat de la mate-info intensiv engleza la mate info simplu.
Deci, daca te transferi in primul semestru de liceu trebuie doar sa ai media mai mare decat media ultimului intrat la clasa pe care o doresti tu. Oricum, o sa poti sa iti intrebi dirigintele la inceputul anului scolar. Important e ca te poti transfera chiar daca nu trece nici macar o saptamanawinking
Succes la liceu!

| Madalina066 a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare! Am vrut la un liceu media mea 9.33 la mate info, anul trecut a fost 9.17 si...nu am intrat media de anul acesta fiind 9.37. Te poti transfera dupa un semestru si din cate stiu de la SN la info te poti transfera fara sa dai nici o proba de competente dar media ta trebuie sa fie cel putin egala cu media ultimului admis la aceea sectie anul acesta. Deci poti

| Madalina066 a răspuns:

Nu e adevarat DeeaMarry poate colega ta s-a transferat cu un aviz de la medic din motive medicale grave. Asta e singura sansa, legea nu iti da voie. Cine stie ce licee sunt alea unde te transferi de capul tau...

| DeeaMarry a răspuns:

Nu smileee. O colega s-a transferat in prima saptamana, iar alti doi s-au transferat imediat dupa. Aia ce au avut daca prima a avut probleme medicale grave? Si nu, nu e orice liceu. E cel mai bun liceu din Transilvania(in toamna a obtinut acest titlu, iar acum doi ani a obtinut locul doi pe tara). In plus, profesorii ne-au spus clar ca ne putem transfera, deci nu are cum sa fie ceva ilegal. E plin de inspectori in liceul ala, cum sa treaca neobservat un lucru in neregulastraight face