Cred ca e suparat fiindca el ti a accordat atentie multa si dupa a considerat ca nu il iei in serios, poate a fost doar o chestie ca asta si s a suparat rau si te a blocat peste tot ca sa te "pedepseasca".
Poate intr-adevar o perioada nu l-am luat in serios, dar am realizat mai tarziu ca nu procedez bine si am incercat sa fac sacrifici sa ne fie bine. ultima perioada petrecuta a fost totul ok. Totul s-a stricat cand el era acasa si eu acasa... Sa ma pedeapseasca? pana cand? pentru ce?
A facut un pas M-a deblocat pe telefon. Acum pot sa il sun si sa ii dau mesaje. Dar vad ca tot nu imi raspunde. I-am dat mesaje de la prietene, dar mesajele trimise de pe nr meu nu o sa le mai primeasca. Ma gandeam sa i le trimit din nou. Am incercat sa il sun sa ii zic sa ne vedem sa vorbim sa lamurim toata situatia. Pentru ca mi se pare de-a dreptul ridicol ca m-a blocat pentru o perioada ma bate gandul ca ar fi putut sa fie cu altcineva nu stiu ce sa mai cred off
O sa-ti raspunda, stai linistita.
E doar ofticat pentru ca ai vrut sa stai mai mult cu prietenii si nu cu el, iar acum incearca sa-ti arate cum e fara. Orgoliul lui s-a activat iar acum isi face de cap. Asteapta, o sa-i treaca.
Aoleooo de la cap pan la picioare inima din c*r ma doare.Normal ca nu-l mai intereseaza si se supara ca iesi cu prietenii tai in loc sa iesi cu el.Asa am patit si eu de multe ori si orice baiat se supara. Unde mai pui la socoteala ca spunea ca vrea sa ne vedem, ieseam ne vedeam si-mi spunea daca vreau sa merg cu prietenii ei la club...pai ori cu ei ori cu mine.Sau vorbeam lucruri seriose cu ea si ea statea pe telefon pe facebook vorbind cu altii si ma simteam ca vorbesc cu mine insumi nu cu ea.Bravo lui, nu i-ai apreciat cuvintele frumoase acu stai si undura tacerea.Doare nu? Ahahah ce bine imi pare asa meritati toate.Nu va place sa fiti manusa protectoare a unui barbat? Atunci fiti carpa vesela
Cat timp am fost cu el nu am iesit cu nimeni, eram tot timpul doar eu cu el. si nici nu stateam pe fb. noi ne-am obisnuit foarte mult impreuna unul langa altul si mereu cand nu mai eram, incepeau certurile de la mici lucruri. nu conteaza ca am zis eu de prieteni ca voiam sa petrec timp si singura sau cu prietenii, pur si simplu ce ii spuneam eu in legatura cu orice problema de a lui nu ii convenea pe moment dar ajungea sa imi dea dreptate mai tarziu. Nu ma baga pe mine in aceeasi categorie. nu cunosti nu judeca!
''nu conteaza ca am zis eu de prieteni ca voiam sa petrec timp si singura sau cu prietenii''' esti sigura ca nu conteaza? Mie cand imi spunea asta ma cam supara si e posibil sa-l fi suparat si pe el pentru ca chestia e in felul urmator:Aaa prefera sa stea cu prietenii ei in loc sa stea cu mine? Atunci sa se duca la ei.Pentru mine asta era primul gand care imi venea in minte si e posibil sa fie la fel si pentru el deci e un lucru deranjant pentru un baiat.Cand sunteti iubite prea mult sunteti sufocate iar cand nu sunteti bagate sunteti ranite si plangeti.Concluzia:Vorbele sunt femei iar faptele sunt barbati.
Intentia mea nu a fost sa il supar. ok hai sa zicem s-a suparat. dar chiar atat de tare sa il enerveze incat sa ma blocheze si sa nu mai vreau sa auda? zici ca l-am inselat asa a procedat. sau cine stie ce am facut. Nu mi se pare un motiv pentru o despartire. Ar fi trebuit sa inteleaga ca eu am prieteni si ca nu sunt de acord sa renunt la ei pentru un baiat. m-am distantat, m-au inteles. Dar el de ce sa nu inteleaga? eu in afara de facultate si casa unde petreceam timpul numai cu el altceva nu vedeam. colegii din apart rar ii vedeam la fata. ne inchideam in dormitor si acolo stateam pana a 2-a zi.
Când el te respinge, înseamnă ca s-a saturat de tine
Nu îl stresa acum ca iti iei si bătaie daca l-ai supărat prea tare
S-a saturat? nu prea imi vine a crede. Eu eram satula sincer ma sufoca. Eu nu ii spuneam nimic. El vroia sa petreaca mult timp cu mine. Oricum oricat l-as stresa el nu primeste nimic. deci degeaba il sun ca nu primeste apelurile degeaba ii scriu mesaje ca iar nu le primeste. si la bataie nu ar avea de ce pentru ca nu l-am suparat el e este genul de persoana care se supara din absolut orice, in afara faptul ca era super gelos
Daaa, cuvinte care la momentul lor au avut sens, valoare si greutate.
Daca te ignora nu e pentru ca s-a impacat cu ideea ca totul s-a terminat, ci ca nu il mai interesezi, clar ca buna ziua.
Si eu am auzit cuvinte de genu "nu vreau sa te pierd blabla" dar cu timpul nu au mai avut valoare
Propie experienta.
Si ar mai fi ceva... l-a deranjat ultima oara faptul ca am vrut sa imi mai petrec timpul cu colegii, prietenii pentru ca ma simteam la un moment dat presata, sufocata. El statea cu mine 24/24. si imi spunea multe lucruri frumoase intr-adevar. mi-a demonstrat ca tine la mine, dar cand a venit vorba de prieteni s-a suparat... sunt ca un copil cand vine vorba de asa ceva, ma confrunt cu niste lucruri cam exagerate acum.
Mutubal întreabă: