Adica a fost obosita sa iti zica da sau nu. Dar a putut sa iti zica "nu sunt in stare sa vorbesc, sunt obosita"
Parerea mea e ca nu te place, si nu a vrut sa te raneasca.
Buna. Din cate am inteles eu cred ca te place.
Tu o placi pe ea?
Daca o placi ce mai astepti?
Cum ce mai astept? Raspunsul ei, ca vad ca-l tot evita...
Pai raspunsul ei va fi pozitiv adc da te place.
Asa ca gaseste momentul potrivit si incearca sa vezi daca chiar te place. Si daca u o plai si ea te place spune-i ca vrei sa stai cu ea.
Pai daca avea un raspuns clar ti-l spunea direct (da sau nu). Cel mai bine ar fi sa mai incerci odata sa vorbesti cu ea, poate a luat-o prin surprindere intrebarea ta sau poate pur si simplu nu a vrut sa te faca sa te simti prost daca iti spunea ca nu. Depinde f mult. Numai ea stie si e singura care-ti poate raspunde la asta. Bafta. (ai putea incerca sa vorbesti si cu vreo prietena de-a ei...)
Cam da. Sorry!
Dar nu mereu. Poate vrea sa se mai gandeasca sau sa te faca disperat. Sau poate chiar era obosita
Se simte obosita adica poate nu era in stare sa iti de-a un raspuns... poate era confuza! Scuza-ma dar cum te numesti? Daca asa trimite-mi un msj cu numele tau, nu intreba de ce te rog.
Nu pot trimite mesaje.
Dar cum te cheama?
Alex
Aham...scuze dar mi se intampla aceeasi situatie cu un prieten doar ca eu sunt fata cea obositaSi sincer...cand i-am spus asta e pentru ca eram obosita si nu eram in stare sa ii dau un raspuns.
Tata, din pacate, nu te place, nu trebuie sa te descurajezi, treci la urmatoarea... prima data, la 23 de ani, asta fiind luna asta, i-am spus unei femei ca o plac, pana acum aveam alta metoda de abordare, stii ce s-a intamplat? dupa 5 zile de cand vorbim, vrea sa facem dragoste ca doi nebuni...
rafaelraffi întreabă: