| bogdan133 a întrebat:

Daca eu iubesc o fata, desi stiu ca are niste defecte ( toti avem defecte ) dar pot foarte bine sa trec peste ele. inseamna ca o iubesc cu adevarat? Desi i-am spus ca o plac si raspunsul ei a fost " cemi faci tu mie nu stiu " i-am cerut un motiv dc n-am putea incerca sa fim impreuna si mi-a zis " nu stiu body nu cred ca ar merge nu stiu, nu esti cum vreau eu sau nu stiu". Niste sfaturi imi place foarte mult de ea. App am 13 ani, e colega cu mine fata

3 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

Copii proshty :-| rolling on the floor

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi la 13 nu poate sa gandeasca ca o femeie matura la urma urmei este totusi un copil. fundita?

| Brookee a răspuns:

Ce defecte are? Poate din acest lucru te refuza.Sau sunt anumite fete care nu vor la varsta de 13 ani sa aiba un prieten.Sau poate sunteti diferiti.Poate nu esti genul ei si de aceea. Sfatul meu este sa nu o presezi, nu fii insistent. Fetele urasc atunci cand baietii fac asa.Doar intreaba-o care este genul ei si incearca sa-i faci pe plac.Asta nu inseamna ca trebuie sa te schimbi pentru ea... oricat de mult ai iubi-o. daca si ea tine la tine o sa te accepte asa cum esti.Norocwinking