| bogdan133 a întrebat:

Daca eu iubesc o fata, desi stiu ca are niste defecte ( toti avem defecte ) dar pot foarte bine sa trec peste ele. inseamna ca o iubesc cu adevarat? Desi i-am spus ca o plac si raspunsul ei a fost " cemi faci tu mie nu stiu " i-am cerut un motiv dc n-am putea incerca sa fim impreuna si mi-a zis " nu stiu body nu cred ca ar merge nu stiu, nu esti cum vreau eu sau nu stiu". Niste sfaturi imi place foarte mult de ea. App am 13 ani, e colega cu mine fata

7 răspunsuri:
| Bianca013 a răspuns:

Hey:* incerca sa o cucerestihee hee fa-o sa rada (dar, sa nu exagerezi) editeaza niste poze cu voi doi incerca sa devii cel mai bun prieten al ei uite iubitul meu a fost cel mai bun prieten al meuhee hee si acum am devenit:Xincerca si daca vezi ca nu vrea las-o in pace nu o fa sa se simta prea sufocata de tine dar mai intai fa asa cum ti-am zis vorbeste cu ea.pe mess la scoala daca te roaga ceva nu incerca sa o refuzi P.S a mai avut prieten? nici eu nu am mai avut pana acum si am 13 anibig grin mi-a fost cam frica dar, vazand ca e cel mai bun prieten al meu am inceput sa il simpatizez si usor usor sa il iubesc lasa daca vrei id'u tau printr-un mesaj si o sa vorbim mai multe pe mess pe curandwave:*:*wave:X:*

| Hhsygfn a răspuns:

Pai, nu i-as spune inca dragoste, simplu cred ca o placi.
Daca ea nu-ti raspunde cu aceleasi sentimente mai incearca...Dar daca tot nu va vrea ceva intre voi ar trebui sa o uiti si sa cauti alta fata.Stiu ca va fi greu s-o uiti, deoarece suntesi in aceeasi clasa (am trecut si eu prin asta)Dar sa stii ca totul va fi bine, indiferent de ce va spune ea.happy

| AnaBejenaru a răspuns:

Eu cred ca acum ar trebui sa ma astepti, dar cum vrei u! ii poti spune ca o placi foarte foarte mult si incearca sa ai niste lucruri in comun cu ea, stii unele chestii care le plac fetelor! succes pustiule

| Crisu a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca o iubesti. Poate insemna ca o place foarte mult. Atunci cand iti place de cineva cu adevarat, uiti de defecte. E logic ca are anumite defecte, unele mai mult sau mai putin vizibile, cu toate acestea nu trebuie sa le dam prea mare importanta. Ea nu stie ce vrea, tocmai de-astea ti-a dat si un raspuns fara justificatie si fara sens. Ar trebui sa vorbesti cu ea despre asta si sa o intrebi ce vrea sa spuna prin asta, pana la urma de ce nu vrea. Meriti o explicatie totusi.

| asdasasasas a răspuns:

Dao dracul daca nu te place mai sunt 4 miliarde de fete nu`ti bate capu

Răspuns utilizator avertizat
| Diaa_8436 a răspuns:

Pff straight facecu toate ca ai doar 13 ani
winking
stii ce happynu te da batut happyfetele se lasa mai greu cucerite
fa`o sa se simta unica happyzii din clipa in clipa daca se poatewinkingca uh niciodata nu o vei rani(chir daca poate nu te va crede)
zii ca o placi
happy
nust inceaca orice
dar pun pariu happyca in 2 3 zile ve`ti fi impreuna happy
bfthappy