Bună!
Dacă NU ai avut contact sexual, atunci mai eşti virgină :)
Degetul NU se pune la socoteală :))
Oricum, NU este indicat să introduci în vagin degetul/degetele ( sau alte obiecte ) deoarece se poate RUPE membrana himenală!
Chiar dacă aceasta se rupe, NU este obligatoriu să-ţi curgă sânge.
La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.
Toate cele bune.
Degetul tau a intrat in vagin printr-o perforatie existenta in himen deci ai ramas virgina. Asa vei fi/ramane pana in momentul in care in vaginul tau va fi introdus un penis gros care nu poate trece prin acea perforatie si ca atare iti va rupe/deteriora himenul.Doar in momentul in care vei face sex real se va produce dezvirginarea, pana atunci te poti masturba fara probleme deoarece ramai in continuare virgina.
Opa, am inceput masturbarea
Nu ai cum sa te dezvirginezi.
Daca vrei sa te dezvirginezi baga toata mana
Nu am vrut sa bag...pur si simplu din tentatie. Am bagat doar unul nimic mai mult
Apai esti virgina apai si ce conteaza placere produsa conteaza
Pati sa spui ca ai ramas asarcinata. Si in plus cine te intreaba la varsta asta daca esti sau nu virgina?
Cum naiba sa raman insarcinata, daca mi-am introdus degetul in vagin? Nu mi-am bagat niciun penis ca sa ejaculeze in mine? Ce degetul meu ejaculeaza sperma si nu stiu eu?
Eee lasa-i sa vorbeasca ii ceva normal ca te-ai masturbat!
Da, dar nu introdu ceva mai gros pentru ca se poate rupe fara sa simti cine stie ce durere.
anonim79 întreabă: