| Mariaalexiamaria a întrebat:

Dacă eu și prietenul meu am făcut o și eu eram virgină și el la fel și nu a intrat toată și el avea prezervativ și nu a ejaculat și nici nu a curs nimic se poate să fiu însărcinată?
Și am luat și o pastilă de a doua zi

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Nu.
2. Ai luat-o fix degeaba.

| Mariaalexiamaria explică (pentru mihai69):

Și se poate întâmpla ceva dacă am luat-o?

| Delliae a răspuns (pentru Mariaalexiamaria):

Nu, și eu am nebunii din ăstea în casă degeaba!

| darrio2007 a răspuns (pentru Mariaalexiamaria):

Da, poti avea dereglari hormonale. De ce nu intrebati voi inainte de a face ceva dar o faceti după ce fapta este implinită?

| mihai69 a răspuns (pentru Mariaalexiamaria):

Da.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poți sa fii gravida. Ai luat pastila de a doua zi, degeaba.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani aveti?
Ia te rog o carte de anatomie (se studiaza in casa a VII-a) si citeste despre reproducerea umana.

Prezervativul este o metoda contraceptiva sigura. Foarte bine ca el a folosit prezervativ! Nu ai cum sa ramai insarcinata.
Foarte rau ca ai luat pasila de a doua zi! Cititi va rog amandoi prospectul, mai ales Efectele secundare!

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

Sfatul meu este sa mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
El iti va explica despre metodele de contaceptie si planificare familiala.

| Miruna333 a răspuns:

De ce ai luat pastila degeaba? Pe aia o iei dupa sex neprotejat, cand sansele sunt mari.
Sex protejat, lipsit de accidente= pastila luata inutil

| Kufu95 a răspuns:

Ai luat-o degeaba pastila, nu poți rămână însărcinată.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ai făcut o mare greșeală ca ai luat pastila. Acum fi pregătită sa nu-ți vina menstruația la timp sau o sa vina mai repede fiindcă pastila de a doua zi oprește sau întârzie ovulația deci îți dereglează tot ciclul. Nu știu câți ani ai, dar ar fi trebuit sa te informezi prima data. Dacă ați folosit prezervativul corect, NU o sa ramai niciodată însărcinată. Nu mai lua pastile de genul ca iti fac mult rău (zic asta ca o fată de 20 de ani care e la medicina)
Te rog nu mai lua pastile de genul. Nu degeaba se mai numește bombă hormonală. Prezervativul folosit corect e de ajunsss