| Lamasanu a întrebat:

Daca eu sunt major si sunt impreuna cu o minora.
Si ea mi-a cerut sa facem Dragoste, dar e Virgina.
Voi putea sa ii indeplinesc dorinta?
Legal voi pati ceva?
In Martie, face majoratul.

56 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nu. Dacă ai consimțământul ei, fără sa o fi constrâns-o in vreun fel, totul este 100% legal. Stai fără grija.

| mihai69 a răspuns:

Legal nu mai ai ce păți dacă:
- are deja 17 ani;
- o face de bunăvoie;
- nu ți-e rudă sau în îngrijirea ta.
(Toate condițiile la un loc).

| Lamasanu explică:

Am pomenit eu ceva de forțat?
Dacă voiam Sex, plăteam 200 lei unei Femei de pe Publi.
Crezi că chiar așa de idiot sunt?
Repet, ea mi-a cerut.
Dar nu știu ce să fac
Îmi este și frică.
Eu nu sunt Virgin de mult

| AdeLeu a răspuns:

Bai prietene, tu ești aici sa le dai la toți sfaturi sa se abțină de la sex? Nu-i prima data când văd un comentariu de al tau. Cum naiba sa nu fii pregătit la 17 ani, tu la câți ani ți-ai început viața sexuala? La 25? Cum sa te iei de un băiat și sa ii spui pe fata cum sta treaba in relația lui, inventata de tine. In mintea ta imaginara, fetele fug de sex ca de dracu și sunt fortate de tipi?

| AdeLeu a răspuns:

Ea ți-a cerut sa o faceți. Tu vrei sa o faceți? Suna ciudat sa ii împlinești ei,, dorința". Dacă tu nu vrei, n-ai de ce sa o faci. Minorii fac toată ziua sexlaughing Nu pătește nimeni nimic. Mai ales ca are 17 ani, nu are 13-14 sa fie o inconștientă. Dacă faceți sex cu forța, aici e alta treaba, deci nu se pune probleme dacă e legal sau nu la tine, e legal toată ziua

| rozetasibom a răspuns (pentru AdeLeu):

Si ce e gresit sa iti incepi viata sexuala dupa 20 de ani? eu personal nici la 18 ani nu am fost pregatita, dar fostul meu ma presa tot timpul. asa ca ne-am despartit. si sincer mai toate prietenele mele au facut-o inainte de 18 ani si niciuna nu a fost pe deplin pregatita, erau doar presate si voiau sa para cool in fata altor prieteni.

| Crackman a răspuns:

Are peste 16 si vrea... Nu ai probleme

| AdeLeu a răspuns (pentru rozetasibom):

Faci ce vrei cu viața ta. Eu i-am rapsuns tipului de mai sus. Aici a fost treaba voastra. N-am avut neplăceri de genul, n-am insistat vreodată la nimeni, fetele au vrut de la sine. Nu toate fac sa fie cool, unele simt asta, e jale cu hormonii in adolescenta si asta e normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnemonaP):

Pana se cearta mai zdravan si ii ofera ea ''un cadou'' dupa cearta laughing Cadoul la politie il face laughing

| AnemonaP a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îl mai speria. Ce naiba. După un an de relație doar nu se duce la poliție ca a constrans-o. Sa lăsam glumalaughing

anonim_4396

Se intampla in unele cazuri, NU in toate. Sunt care daca se supara pe el dupa i-o trag ele lui. Doar in unele...

Îți trebuie și dovezi, și mai ales, cum sunt legile in Rolaughing vai vai. Dacă la violuri nu ridica un deget, dar in aceasta situația.

anonim_4396

N au fost barbati inchisi aiurea pe tema asta sau aiurea pe viol...ce te miri asa?

Când vii cu din astea, fără dovezi n-ai cum sa bagi pe cineva după gratii. Mai ales in Romania, unde îți spune ca,, tu ți-ai cautat-o" ca și femeie happy …. Din păcate

anonim_4396

Tot în Romania unele femei afirmă că sunt îndreptățite să îl înjunghie \omoare pe bărbat daca acesta le-a înșelat.

| Emilian65 a răspuns:

Da, vei fi pedepsit pentru ca este inca minora.

| Violleta2022 a răspuns:

Numai putina inchisoare... intre 1 si 5 ani happy

| Violleta2022 a răspuns:

Daca minora iti cere sa sari in cap de la etajul 10, tu asta vei face?
Hai sa fim seriosi, ca un copil nu stie sa discearna binele de rau, iar un judecator te va intreba pe tine, ca om matur si cu destul creier, de ce ai ales sa asculti un copilas si nu ai fost capabil sa-ti folosesti prorpirul creier, ca sa decizi daca ce faci este bine, corect si legal?!

| TitoJacksana a răspuns:

Astepti pana in martie si dupa faci sex

Una e ca afirma unele femei, și alta e ce îți afirma politia după ce ai trecut printr-un viol happy Nu exista termen de comparație.

anonim_4396

De unde stii tu ce iti afirma politia in acel caz? laughing

Am auzit si citit destule povesti. Se pare ca nu știi cum sunt vazute femeile in Ro, nu ești la curent cu situatia actuala. din pacate. Mai documenteaza-te.

| Stoi94315 a răspuns:

Dacă are de la 16 ani în sus și dorește treaba asta o poți face, contează sa nu o forțezi sa facă dragoste, ca atunci intervine problema cu legea

anonim_4396

rolling on the floor
Sunt convins ca barbatii sunt niste animale obsedate de sex, iar femeile niste virgine agresate. Nu e nevoie sa ma convingi.

Omule, susții violul?!

Dacă tu ești atât de bolnav mintal sa ridici viatorii in slăvi și sa numești victimele,, virgine agresate" ai nevoie de ajutor. Ar trebui sa stai la psihiatrie.

| AnemonaP a răspuns (pentru TitoJacksana):

Nu îl mai speriați. Nu are 13 ani, tipa e stăpâna pe corpul ei. Terminați cu prostiile

anonim_4396

Daca tu esti atat de inteligenta incat ai inteles ca acesta este mesajul meu, ai nevoi speciale laughing

anonim_4396

Fix asta fac...

Dacă eu vorbesc de viol și tu pomenești de alte lucruri, ce pot înțelege? Formulează pana la capăt