| greblamica a întrebat:

Daca eu vorbesc cu un baiat de cateva luni, ne-am vazut doar o data dar vorbim aproape zilnic, ma injura, e nesimtit cu mine, are si datorie la mine, credeti ca ma place nu? Eu asa zic, dar e timid

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Daca era timid nu te injura. Mai si crezi ca te place?
Cât de naivă poti fi!

| greblamica explică (pentru darrio2007):

Uneori chiar vorbeste frumos cu mine, de aici m-a dus gandul ca ma place.

| darrio2007 a răspuns (pentru greblamica):

Are talent, baiatu!

25 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

La prima intalnire iti dai seama, daca te si bate atunci sigur te place

| Kufu95 a răspuns:

Cum e timid dacă te înjură și e nesimțit? Tu te-ai gândit mult înainte să scrii această întrebare cum să o formulezi?

| greblamica explică (pentru Kufu95):

Pai el asa zice ca e timid. si eu il cred ca are unele momente cand se rusineaza si nu mai raspunde cateva zile

| Kufu95 a răspuns (pentru greblamica):

Aia nu e o persoană timidă, probabil el îți zice să îl lași și tu nu o faci și de asta poate reacționează așa, dar chiar și în această situație nu trebuie să înjuri sau să jignești pe cineva. Se rezolva ușor, îți dădea block și gata.

Deci nu ar trebui sa-mi fac sperante ca ma place...mi-a cerut si bani si a zis ca o sa mi dea cand ne vedem ca nu are pe card..si am presupus ca are de gand sa se intalneasca cu mine?

Tu ești okay? cum să îți faci speranțe că te place? E clar că vrea doar să ia bani de la tine și pe urmă să plece.

Probabil a vazut ca parintii mei au bani si a vrut sa profite, ai dreptate...dar totusi daca chiar vrea sa ne vedem, sa accept?

Nu, de ce ai accepta să te vezi cu cineva care îți mai cere și bani și pe urmă nu ții mai dă înapoi și se mai și comportă urât cu tine? Dacă vrei să îî dai bani cuiva, îî dai că simți tu că poate o duce mai rău și chiar merită și o faci pentru sufletul tău, dar el nu merită din ce scrii tu, asta e părerea mea.

Nu inseamna ca se rusineaza daca nu mai raspunde. Se vede ca nu te pricepi deloc in a cunoaste oamenii cu care comunici.

Vai, Doamne! Nu esti naivă, esti chiar mai rău de atât.

| Rizztheseballs6969 a răspuns:

Spune-i ca ii dai mij si nu mai e timid

| greblamica explică (pentru Rizztheseballs6969):

Ce inseamna mij? i-am dat deja bani, ce sa ii mai dau?

| MihaiAnuș63 a răspuns:

Daca bea mult si te bate de te umple da vanatai inseamna ca trebuie sa il iei de sot

| greblamica explică (pentru MihaiAnuș63):

Asa ma gandeam si eu, o sa l cer maine de sot

| greblamica explică:

Mentionez ca eu am 24 de ani si el e mai batran. are 26

Vârsta nu este importantă decât în situația în care era este major și tu minoră și invers că acolo cam este ilegal, dar tot nu justifică de ce reacționează așa.

O avea traume din copilarie nu stiu, foarte rar imi face complimente si dupa zice ca a glumit.iar asta ma duce cu gandul ca ma tachineaza pentru ca ma iubeste in secret si nu are curajul sa mi o spuna

| FanicăHolea a răspuns:

Ți am zis de 10 ori ca aia 100 de lei erau sa bag benzina la drujba sa merg la lucrare. Mă disperi 24/7 și te plangi la oamenii astia ca grebla dupa ce ca nici sex nu facem

| greblamica explică (pentru FanicăHolea):

Si cand mi ai zis ca esti draguta, n a insemnat nimic pentru tine? cu banii am inteles, esti saracie si nu ai, dar sex mi ai propus sa facem si am refuzat?

| FanicăHolea a răspuns (pentru greblamica):

Ieși la poartă ca vin în 15 minute, nu te îmbrăca gros ca oricum o să le dai jos

Daca recunosti in fata oamenilor de aici ca ma iubesti si nu profiti de mine!

| FanicăHolea a răspuns (pentru greblamica):

Da fă te iubesc, hai odată ca am 3 maratoane în mine și mă ia cu bâțâială

Bine iubi, acum ies din casa, sa faci liniste ca n am legat cainele si te aude tata si eu te iubesc, ati aduc si banii aia?