| mihaeellaaa a întrebat:

Daca exista o rel de ceva timp, frumos dar acum la prima cearta el insista k ea sa fie cu la altu, o impinge in bratele unuia pentru care ea nu simte nimic. Stiu sigur k el are sentimente pentru ea, tine la ea mult, e gelos pe alti baieti. Dc se comporta el asa, ce vrea sa demonstreze? De ce daca o iub pe o trimite in bratele altuia?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ii testeaza sentimentele pentru el, nimic altceva.
Vrea sa se convinga ca ea il iubeste pe el si n-o sa se repeada din razbunare la primul venit, oricat ar supara-o!
Metode imature, omul iubit nu se testeaza, se iubeste...

| Leocerba a răspuns:

sweet nothings: "o iub" adica o iub, nimic pana la capat...

| Neuronul a răspuns:

Nu are încredere în el. Este conştient că nu te poate ţine aproape, de aceea încearcă să te îndepărteze. E un fel de: Îţi dau papucii eu ţie ca să nu mi dai tu mie.

| stark47 a răspuns:

Pe viitor, nu mai folosi relatari la persoana a 3.devine dificil de inteles cu el/ea/alt el
exista un termen in pishologie,pshyc-driving(sau ceva de genu), se refera sa a induce o anumita idee intr-o persoana facand-o s creada ca de fapt ideea respectiva i-a venit chiar ei si ca e cea mai buna cale de urmat facand astfel ce manipulatorul doreste. faptul ca impinge persona respectiva in bratele altuia poate insamna mai multe lucruri, cele mai evidente fiind:ca nu o mai vrea langa el, ca el considera ca acea persoana areare sentimente pentru X si o impinge spre el pentru a avea o relatie mai normala, mai implinita as putea spune sau e un fel de autoflagerare genu "du-te la el sa vezi ca tot cu mine ti-ar fi mai bine.acum,noi nu cunoastem toate elementele asa ca in functie de ce ti-am spus alege tu ce consideri ca e mai aproape de adevar

| Anda31 a răspuns:

Stii? Si eu sunt aceeasi situatie ...Prefer sa il vad cu altcineva care sa il merite decat sa fie alaturi de mine. Poate nu se simte demn de ea, iar fizicul celuilalt e mai apreciat de cei din jur decat al lui.La mine asta e problema:fizicul...