| bogdan_6271 a întrebat:

Daca fac dragoste cu iubita mea cu prezervativ si ma termin in ea (mai exact cu prezervativ) sunt sanse sa ramana gravida? sau ar trebui cand vine momentul sa ejaculez afara?

7 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Nu va ramine gravida daca folosesti prezervativul. dar ce virsta ai? cred ca esti ff mic daca nu stii lucruri elementare. dar stai linistit ca nu se intimpla nimic daca ai folosit prezervativul corect sau daca nu s a spart,,

| sanda_5697 a răspuns:

In ea ca asa e normal nu afara, ca esti si tu inteligent.

| Timeea_1190 a răspuns:

Daca ejaculezi in prezervativ nu poate ramane insarcinata. Nici gand. Doar in cazut in care o faceti fara. Sunt si eu curioasa cati ani ai?, apropo de raspunsul lui EUSIATIT, am aceeasi parere esti cam mic daca nu stii asa lucruri elementare. Data viitoare pentru linistea ta, verifica daca prezervativul e pus corect sau daca nu s-a spart in timpul actului sexual sau daca nu s-a prelins. Mult succes.hee hee

| Floreenofficial a răspuns:

Nu se stie niciodata. s-ar putea ca sperma sa treaca prin prezervativ. s-ar putea ca acesta sa se rupa de ex...
ar fi mai bine sa te retragi si apoi continuati! happy
succes!

| RaluE a răspuns:

Nu, nu este posibil... dar mai bine 'o scoti afara cand iti vine'.

Succes:*.

| Timeea_1190 a răspuns:

Pt Broken&Beautiful: unde ai auzit tu sa treaca sperma prin prezervativlaughing? Asta e chiar comic. In fine. Nu trece prin. Se poate prelinge sau sparge dar sa treaca prin. chiar nu am auzit. Baieti spuneti-mi sa stiu si eu laughing

| bogdan_6271 explică:

Am 17 ani si sunt virgin, si eu si ea si vroiam sa ma informez inainte de a face acest pas. mersi oricum cu ironia care mi-ati raspuns...