Nu trebuie sa te culci cu el ca sa ii recapeti increderea.Asta o faci cand o sa fii tu pregatita fizic si psihic si cu persoana pe care o iubesti.Eu zic ca ar fi mult mai bine sa stati de vorba si sa ii demonstrezi ca daca ai gresit odata nu inseamna ca o sa gresesti mereu.Ar trebuii sa te gandesti foarte bine pentru ca prima oara nu se uita niciodata si e urat sa regreti dupa... Daca te iubeste cu adevarat poate iti mai acorda o a 2a sansa Multa bafta :*
Da pentru ca ii dovedesti cal iubesti si ca tii cu adv la el asta depinde ce tip e bafta funda?
Ai grija ce-ti doresti! Poi tocmai asta-i intr-o relatie increderea si respectul, si desigur iubirea, dar vad ca tu nu ai niciuna din aceste calitati!
Depinde de ce nu mai are incredere in tine. daca l-ai inselat, cred ca e destul de greu sa aiba incredere din nou in tine.
Depinde de ce nu mai are incredere in tine. Eu zic sa nu te grabesti. Sa te gandesti bine bine daca el este persoana potrivita pentru a face pasul asta. Pentru ca apoi ai putea sa regreti.
Si inca ceva, increderea pierduta nu se mai recapata niciodata. tot timpul o sa aiba indoieli in ceea ce te priveste, asa ca...gandeste-te BINE
Ce porcarie bai. Daca inainte de a face sex relatia voastra e instabila si nebazata pe incredere crede`ma ca nici dupa ce o veti face nu va deveni o relatie prea fericita.Increderea si respectul nu ti`l castigi prin sex. Sa presupunem ca faceti dar relatia voastra ramane la fel, el nu`si recapata increderea in tine si bla bla. Nu te vei simti ca o idioata ca i`ai daruit virginitatea ta unei persoana care nici macar nu are incredere in tine? Gndeste`te, raspunsul e la tine.
Nu, in nici un caz. Sexula trebuie facut numai cand intre parteneri exista incredere deplina.