În perioada menstruţiei organismul rău este predispus unei infecţii. Trebuie să ai foarte mare grijă la igienă şi să folosiţi prezervativ (pentru a diminua posibilitatea unei infecţii). Asta ar fi problema... iar impedimentul ar fi faptul că este "murdar". E alegerea ta, dar ai grijă la igienă şi protecţie.
Cand esti in perioada de menstruatie, este cel mai putin probabil sa ramai insarcinata.Inconvenientul ar fi ca tu sa ai dureri si sa nu te poti simti bine, sau partenerul sa se murdareasca...ma rog, nu e intocmai potrivita perioada asta pentru a avea contacte sexuale... dar daca sunteti mai "masochisti", have fun!
Indicat ar fi in baie daca tot vrei sa o faci. De cele mai multe ori doar in relatiile de durata ajungi sa faci sex in perioadele astea. Depinde din ce sens e o problema? De etica sau? Multe cupluri o fac, deci depinde de voi. Si NU este ADEVARAT ca NU poti ramane INSARCINATA. Nu va mai bazati pe metoda calendarului care doar pentru majoritatea fetelor e reala daca nu vreti sa aveti surprize. Sunt femei la care ovulatia are loc chiar in acele zile de menstruatie. Aveti grija!
Pai ce sa fie. POti sa faci o infectie de toata frumusetea.Si adaug ca poti ramane insarcinata si ca riscurile se dubleaza, din cate stiu. Foloseste prezervativul si ai grija la igiena.
Si ma intreb ...NU poti sa nu faci sex 2-3-4 zile cat ai ciclu?
Draga anonimule, tin sa te anunt ca am mai facut chestia asta si prietenul nu are nimic impotriva dar sunt curioasa daca pot exista probleme !
Din punctul meu de vedere este un lucru normal, nu e naspa deloc(si daca faci un dus inainte prietenul nu o sa mai simpta mirosul)eu un timp am crezut ca atunci cand esti pe ciclu nu are cum sa ramai insarcinata si prietenul meu la fel. nici nu ne protejam, lasa inauntru totul asta a durat cam 5 lui si nu mi s-a itamplat sa raman totul a fost normal.ba chiar atunci cand sunt pe ciclu am mai mare si mai mult chef sa fac dragoste
Nu cred ca e vreo problema...in schimb gasesc aceasta perioada dezgustoasa pentru a face sex. deoarece te simti u rau(cred)
anonim_4396 întreabă: