Organele genitale sunt inactive in copilarie, de unde si rolul pubertatii de a le pregati in vederea functionarii lor fara probleme.
Ar trebui sa ai grija, in plus foarte putine fete ajung la varsta potrivita pentru a face sex, si care nu au intampinat menstruatia.Vezi ce varsta are, daca nu este pregatita, s-ar putea sa fie afectata fizic si psihic.
Atentie la varsta!
Eu nu înțeleg ce poate simți o puștoaică de 12-13-14 ani când face sex. Organele sexuale nici nu sunt dezvoltate. Nu pricep deloc de ce fac treaba asta. Numai vorbim de sex anal la vârste fragede. Sunt un tip open minded nu sunt contra anumitor practici sexuale fiecare face ceea ce vrea. Dar să faci sex anal de la vârsta aia să să schimbi 100 de parteneri până la 20 de ani nu mi se pare ceva normal.Plus că sunt multe riscuri. Cum spuneam nu sunt comunist sau ceva, sunt de acord și cu sexul anal cine vrea să-l practice treaba lui, da întâi de toate sp aibe un partener stabil să discute despre treaba asta și să se documenteze de absolut tot.
Aia la 12-13-14-15 ani care face treaba asta crezi că știe de urmări? Aici pot să vorbesc chiar de fete la 20 de ani care am întâlnit pe acest site și nu înțeleg de ce mama dracu mai fac sex dacă ele nu au idee ce înseamnă sexul și ce riscuri are.
Voi sunteti prosti pe bune, sau puneti intrebari de troll?
Pentru ca daca sunteti prosti de-a-binelea nu pot decat sa simt un pic de mila pentru voi.
Dar dac asunteti trolli, well gg, nice question.
Either way, you're stupid dont do it.
Eu tot merg pe ideea rautacioasa : Dumb people, stop making dumb babies!
Unii oameni fac copii asa...de amorul artei, dupa care nu se mai intereseaza de ei. Tata tin si acum minte ca ma mai urmarea din cand in cand, imi mai asculta telefonul etc. Mama a ales sa-mi fie prietena si simteam ca ii pot povesti orice. Faptul ca ei doi s-au implicat, combinat si cu personalitatea mea, m-au facut sa stiu sa imi oort de grija si sa nu "pun botul". Stau si ma gandesc totusi : daca ei ar fi plecat in Italia sau Spania cand avea eu 10-11 ani...cum ajungeam?
Ma rog... oricum ideea e ca totul pleaca de la educatie si de la exemplele cele mai apropiate.
Ca mai sunt si unii care desi au parinti foarte ok acasa, sunt ei de la mama natura dezaxati...asta e alta gasca-n alta traista.
Nu stiu dar mie deja nu mi se mai pare amuzant ce citesc pe aici ci demn de mila.
Eu am intrebat doar ca sa stiu, deocamdata facem sex oral si nu vreau sa o fortez pana nu ma documentez suficient.Nu trebuie sa sariti la gatul meu pentru ceva care nu s-a intamplat.
anonim_4396 întreabă: