| Roberrt21 a întrebat:

Daca fac sex dupa cateva minute ce am ejaculat si nu am urinat, nici spălat poate rămâne însărcinată? Nu am ejaculat in ea deloc, e si la inceputul perioadei fertile.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Intr-un astfel de caz/situatie raspunsul corect este DA, insa cu precizarea ca formarea sarcinii poate deveni posibila, dar totusi destul de improbabila, fiindca actul sexual are loc in primele 1-2 zile ale perioadei fertile, adica atunci cand probabilitatea este de sub 30%. Sanatate!

| Roberrt21 explică (pentru corbulalbrosu):

A fost in ultimele 2 zile sau in Ultima zi

| corbulalbrosu a răspuns:

Acum 1 minut | Roberrt21 explică (pentru corbulalbrosu):
A fost in ultimele 2 zile sau in Ultima zi
Dar in intrebarea ta ai mentionat ca : Nu am ejaculat in ea deloc, e si la inceputul peridodei fertile
Se pare ca in mintea ta exista o adevarata ''nebuloasa'' in privinta pPERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual si din acest motiv aproape sigur faci confuzii care doar asa pot fi explicate.
In primele 1-2 zile a le perioadei fertile probabilitatea de sarcrina este de circa 10-15% in prima zi si de 25-30% in cea de-a 2-a zi.
Iar in ultimele 2 zile sau in Ultima zi probabilitatea de sarcina este de peste 85-90% sau chiar catre 95-100% in ultima zi a perioadei fertile.
In cazul sexului anal... NU SE PUNE. laughing

Vrei sa zici ca in ultimele 2 zile probabilitatea de a ramane însărcinată e de aproape 100%? Dar nu am ejaculat in ea si nu esfe o zi in care se face ovulutia? Gen tine din 25-29 siin 26 de face ovulutia?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Roberrt21):

,,Gen tine din 25-29 siin 26 de face ovulutia? ""
Din aceasta afirmatie/intrebare sau ce o fi ea, rezulta ca ceea ce stii si cunosti tu, sau doar presupui este complet GRESIT/INCORECT.
Se pare ca se confirma presupunerea mea conform careia tu de fapt confunzi MENSTRUATIA (cele 4-5 zile de sangerare) cu PERIOADA FERTILA (cele 4-5 zile de dinaintea OVULATIEI). perioada care este situata pe la mijlocul ciclului menstrual si reprezinta momentul in care are loc de obicei ovulatia si se poate forma sarcina.

A fost asa im 25 pe la 9 dimineata m-am masturbat si pe la 4 am avut contact sexual protejat dar s-a spart prezervativul nu am ejaculat in ea, de spălat nu m-am spălat doar am urinat inainte se a face sex, si pe net am calculat si apare ca in 26 trebuei sa ovuleze asa am calculat pe calculator de ovulutie sunt sanse sa ramana însărcinată?

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramana gravida.

| SG1995 a răspuns:

Nu erai tu ăla care visai la kama-sutra cu o virgină? laughing

| Roberrt21 explică:

Dar am facut doar anal după ce am ejaculat prima data