Da, poate ramane imediat insarcinata, daca este in perioada fertila.
Explicatia este simpla!
Dupa ejacularea de dupa masturbare, ramane sperma pe teava care se scurge involuntar in vaginul fetei, imediat cum introduci penisul. Este vorba de 1-2 picaturi, care contin sperma si care pot lasa fata insarcinata, imediat.
Dar am facut doar anal după prima ejaculare
Si daca ai facut sex anal doar, de ce ai venit sa ne mai intrebi daca ramane gravida?
Ori tu habar nu ai pe unde se fac copii, ori esti copilas mic si ai venit sa pui intrebari de curiozitate.
Ideea ii ca am ejaculat inainte sa facem anal cu vreo 10 minute si ma gândeam ca lichidul acela ce iese din penis sa nu aiba spermatozoizi si sa se scurgă pana in vagin si sa ramana însărcinată. Nu am ejaculat in ea cand am facut anal doar ca ma gândeam ca au mai rămas de dinainte si sa nu se ajunga la sarcina
Intr-un astfel de caz/situatie raspunsul corect este DA, insa cu precizarea ca formarea sarcinii poate deveni posibila, dar totusi destul de improbabila, fiindca actul sexual are loc in primele 1-2 zile ale perioadei fertile, adica atunci cand probabilitatea este de sub 30%. Sanatate!
A fost in ultimele 2 zile sau in Ultima zi
Acum 1 minut | Roberrt21 explică (pentru corbulalbrosu):
A fost in ultimele 2 zile sau in Ultima zi
Dar in intrebarea ta ai mentionat ca : Nu am ejaculat in ea deloc, e si la inceputul peridodei fertile
Se pare ca in mintea ta exista o adevarata ''nebuloasa'' in privinta pPERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual si din acest motiv aproape sigur faci confuzii care doar asa pot fi explicate.
In primele 1-2 zile a le perioadei fertile probabilitatea de sarcrina este de circa 10-15% in prima zi si de 25-30% in cea de-a 2-a zi.
Iar in ultimele 2 zile sau in Ultima zi probabilitatea de sarcina este de peste 85-90% sau chiar catre 95-100% in ultima zi a perioadei fertile.
In cazul sexului anal... NU SE PUNE.
Vrei sa zici ca in ultimele 2 zile probabilitatea de a ramane însărcinată e de aproape 100%? Dar nu am ejaculat in ea si nu esfe o zi in care se face ovulutia? Gen tine din 25-29 siin 26 de face ovulutia?
,,Gen tine din 25-29 siin 26 de face ovulutia? ""
Din aceasta afirmatie/intrebare sau ce o fi ea, rezulta ca ceea ce stii si cunosti tu, sau doar presupui este complet GRESIT/INCORECT.
Se pare ca se confirma presupunerea mea conform careia tu de fapt confunzi MENSTRUATIA (cele 4-5 zile de sangerare) cu PERIOADA FERTILA (cele 4-5 zile de dinaintea OVULATIEI). perioada care este situata pe la mijlocul ciclului menstrual si reprezinta momentul in care are loc de obicei ovulatia si se poate forma sarcina.
A fost asa im 25 pe la 9 dimineata m-am masturbat si pe la 4 am avut contact sexual protejat dar s-a spart prezervativul nu am ejaculat in ea, de spălat nu m-am spălat doar am urinat inainte se a face sex, si pe net am calculat si apare ca in 26 trebuei sa ovuleze asa am calculat pe calculator de ovulutie sunt sanse sa ramana însărcinată?
00Andreea008 întreabă: