Atata timp cat stii sigur ca nu are o boala care se poate transmite pe cale sexuala si cat timp iti doresti un copil cu ea, nu ai de ce sa iti faci griji
Asta e ideea, eu nu imi doresc un copil, dar m-am gandit ca atata timp cat nu exista nici-o ejaculare, nu am de ce sa imi fac griji.Multa lume spune ca poate ramane din cauza lichidului preejaculator, dar daca eu nu am mai ejaculat de 2 zile, cred ca nu are cum sa existe vreun spermatozoid in acel lichid.
Spermatozoizii toc trec prin organul genital, deci există riscul unei sarcini, chiar dacă unul redus.
Există un sistem de anihilare în uter a spermatozoizilor nesănătoși pentru a preveni copii cu boli, și puținii care trec pot sau nu să fie anihilați.
Ejacularea este secreția lichidului seminal în care se află aceștia și crește probabilitatea sarcinii deoarece populația este mai mare, și la fel și populația celor sănătoși.
Este posibila migratia spermatozoizilor din testicul in veziculele seminale (cele care adapostesc lichidul preejaculator), in afara ejacularii, adica in orice moment al zilei sau al noptii. S-au facut si studii, examinandu-se mostre din acel lichid si s-a dovedit ca pana la 85% din cazuri el contine spermatozoizi, indoferent de momentul ultimei ejaculari.
E mare prostie sa faci sex neprotejat daca nu iti doresti copil, mai ales in ziua de azi in care este atat de ieftin si de usor sa te protejezi. O persoana ca tine, care stie sa citeasca si sa scrie (deci a fost la scoala), are acces la internet (deci nu traieste pe strazi, in cort sau intr-un bordei) nu are absoilut nici un motiv sa faca asa ceva.
KatiMe27 întreabă: