| Mizu a întrebat:

Daca facem sex neprotejat la dus exista riscul sa raman insarcinata?

9 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Da. Oriunde ai face sex NEPROTEJAT exista riscul sa ramai insarcinata big grin Apa nu spala spermatozoizii si nici nu ii impinge mai adanc si nu stiu ce se mai zice. Sunt doar mituri. Atentie.:*

| Floreenofficial a răspuns:

Sigur ca da! Ai chiar sanse maxime! Ai grija sa nu ejaculeze in tine...sau chiar deloc mai bine! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohoooo, da cu ferestra deschisa a-ti facut? dar sex anual? ca daca faci anual nu ai cum sa ramai.si numai la dus, nu ramai.la dus intors, da.

| Rebecca a răspuns:

Maxim. Decat sa dai banii pe avorturi. Mai bine da'i pe prezervative. Sexul la dus e riscant. Sunt multe sanse sa se rupa prrezervativul si mai bine incercati in pat. kiss

| lextim a răspuns:

E tot aia. ce idei ai si tu...

| lavynika a răspuns:

Da, este. Orice contact sexual neprotejat are risc de sarcina.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza unde faceti sex neprotejat, riscul este egal. Deci da, acelasi risc la dus ca si in pat.

| deea40 a răspuns:

Da... ai mari riscuri depinde daca el a ejaculat in tine ai riscuri mari sa fi ramas insarcinata, dar daca nu a ejaculat in tine nu e un risc asa de mare.
dar ca sa te convingi te poti duce la ginecolog sau fa un test de sarcina
sper ca te-am ajutat
bafta :*

| Nik a răspuns:

Da. Oriunde ai face sex NEPROTEJAT exista riscul sa ramai insarcinata Apa nu spala spermatozoizii si nici nu ii impinge mai adanc si nu stiu ce se mai zice. Sunt doar mituri. Atentie.:*