| ioanalavinia a întrebat:

Daca faci mult sex slabesti?

21 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Daca faci mult sex dar si mananci pe cat sex faci s-ar putea sa te faci cat china.
Daca inlocuiesti partida de sex cu o masa iar nu merge, nu ies caloriile la socoteala.
Intrebarea ar fi suna asa:ce ar trebui sa mananc ca sa nu ma ingras, folosind ca adjuvant sexul?
Dupa spusele Sfatosului :sexul oral pe o durata de 30 de minute te face sa pierzi 100 de calorii!
Perfect de acord, dar cate "portii" de sex oral ar trebui sa practicam pe zi, cu durata de 30 minute fiecare, pentru a ne putea mentine greutatea ideala? vreo 10, adica 3oo minute de sex oral, asta in cazul in care te tin falcile...
Daca vrei sa faci un tabel valoric cu practicarea sexului propriu zis(adica?), cu cel al sarutului sau cel a dezbracatului, il poti socoti singura in functie de abilitatile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De te usuca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suferinta si asteptarea slabeste mult mai mult decat o partida de sex, gandeste-te ca iubitul tau este la facultate in alt oras si nu va puteti vedea decat odata la 2 saptamani, in alea doua saptamani topesti calorii vazand cu ochii, mersul pe jos slabeste si mai mult decat sexul, acum hai sa ne inchidem in casa si s-o punem de sexuiala ca sa slabim laughing, nu infirm ca are si sexul beneficiile lui dar nici sa ne punem pe slabit folosindu-ne de actul sexual nu sunt de acord

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Suferinta te slabeste dar e nesanatoasa. Sexul te scapa de stres, sunci si te face mai fericit.

| Sfatosul2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Total de acord. Pe de alta parte ma gandesc ca eu m as apuca imediat cu o rigoare spartana de o dieta ca asta daca partenera mi ar spune ca: gata de azi slabim. Exercitii pana la loc comanda!winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sfatosul2012):

Puteti face exercitii impreuna iar sexul sa-l folositi ca pe exercitii cardiowinking sa aplicati multe pozitii thumbs up

Pai si cardio is bune. O inima sanatoasa intr-un corp sanatos!winking

| ioanalavinia explică (pentru anonim_4396):

Deci in concluzie? eu am pus intrebarea asta sa stiu ca nu am nevoie sa slabesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru ioanalavinia):

De unde ai dedus asta?

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da asa e. S-a demonstrat ca sarutandu-te pierzi 69 calorii pe ora; dezbracatul 8 calorii; preludiul 238 calorii per 30 min; masajul din timpul partidei 80 de calorii pe ora, sexul propriu zis daca ii cat de cat alert 144 calorii pentru 30 min; sexul oral 100 calorii in 30 min. Ceva ceva este, asa ca dieta usoara!winking

Cine si-ar dori sa slabeasca prin sex oral atat timp cat stim ca 5ml de sperma contine 20 de calorii

Poti sa nu inghiti, ma gandesc!winking

Daca viteza ejacularii este de peste 70km/h crezi ca exista vreo bariera in fata spermei? la acea viteza iti poate produce o fractua a marului lui adam

Ma gandesc ca El ii un gentleman si o avertizeaza pe partenera ca ii pe aproape sa explodeze asta in cazul in care Ea nu si da seama de acest lucru. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Shadowish93 a răspuns:

Da e posibil dar depinde de cate ori o faci pe saptamana

| Bogdan_Rares_1980 a răspuns:

Da

| 1234567893 a răspuns:

De ce faci sex mult?

| Rune_Blade_1990 a răspuns:

Vrei sa incercam?

| Boss_Alin_1989 a răspuns:

Normal k slabesti.o partida de sex e echivalentul a 8 ore de munca! deci da slabesti ia si baga tare acolo k slabesti

| anonim_4396 a răspuns (pentru Boss_Alin_1989):

Asta-i ce mai cea laughing
Cat dureaza la tine o partida de sex?
8 ore de munca? sa fim seriosi, daca te pun la tarnacop si cazma, topor sau baros timp de 8 ore elimini peste 3000 de calorii, numai munca de birou timp de 8 ore iti arde cca 1000 de calorii

Întrebări similare