Bineinteles ca poti ramane UNDE ti-a fost minea? In timpul actului sexual inainte de a ejacula exista posibilitatea ca spermatozoizii sa iasa deja prin acel lichid care faciliteaza penetrarea
aceasta metoda "feritul" nu este buna fara sa-ti dai seama te poti trezi cu burta la gura costa mult un prezervativ sau o cutie de folii chinezesti?
Buna.nu stiu cat o sa te ajute raspunsull meu, dar pot sa iti inpartasesc din experienta mea.Eu si iubitul meu am facut-o protejat doar de cateva ori,in rest cand am facut-o neprotejat nu si-a dat niciodata drumul in mine, el spune ca nu a scapat nici-o pikatura, o sg data mi-a intarziat mie ft.mult si ne-am ingrijorat groaznik, s-a dus la farmacie mi-a luat 2 teste,amandoua au iesit negative, insa nu e bine sa ne culcam pe urechea k daca nu isi dau drumul in noi nu putem ramane insarcinate, iar cel mai mare rsic este atunci cand esti in perioada fertila. Oricum multa bafta si sa aveti incredere in doamne doamne k si mine si prietenul meu.te-am
Da, sunt sanse sa ramai insarcinata, sa nu mai faci asa ceva, mai ales ca se pot transmite si tot felul de boli..., sti si tu bine ca se fac tot felul de programe educationale si in scoli legat de viata sexuala, cum sa folosesti un prezervativ, gasesti informatii si pe net, totul depinde de tine/voi, daca vreti sa ascultati de acele informatii in care vi se spune clar sa folositi prezervative...
Chiar iti doresti sa ramai insarcinata la varsta ta? Esti chiar sigura ca persoana de langa tine merita sa ai atat incredere in el doar prin faptul ca probabil ca ti-a spus ca "stie ce face"?
Eu zic sa nu te mai increzi in "el" si pe viitor folositi prezervativul, acum chiar se pot gasi peste tot.
Toate cele bune si folositi prezervativul!
Uite cum sta treaba. Lichidul ala lubrifiant poate contine si spermatozoizi. DAR, asta se intampla extrem de rar. Eu nu am facut decat de cateva ori sex protejat si nu am ramas insarcinata. ESISTA, bineinteles posibilitatea, nu te incurajez sa o faci neprotejat, dar spun ca e foarte rar. Si daca auzi de cazuri in care s-a intamplat sa ramana tipa insarcinata, crede-ma, cazurile alea sunt o raritate.
Asta ca sa iti raspund la intrebare, acum stii si tu ca prezervativu' nu e facut degeaba. Cel mai bine e sa il folosesti, dar bineinteles, ca diminueaza din placere. Acuma tu decizi ce vrei, orgasme la minut sau o SIDA, din aia frumoasa tare. Oricum, eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji. Ia-ti un test si ai sa vezi ca nu ai nimic.
Da, sunt sanse, depinde daca esti intr-o perioada fertila sau nu. Riscul nu este chiar foarte mare, dar exista. Cel mai bine este sa folosesti prezervativul, te va scuti de multe neplaceri.
lucyaneya întreabă: