La doua saptamani dupa o intreupere de sarcina, relatiile sexale sunt complet interzise. Efectele pot fi dezastruoase, mergand pana la o infectie care se poate lasa cu histerectomie. Privind intrebarea: riscul de sarcina e mare.
Daca tu crezi ca faci sex, si faci intrerupere de sarcina este totuna cu a te spala pe dinti dupa ce ai mancat un gratar cu usturoi, te inseli amarnic. Cancerul atita pindeste, o dereglare celulara si apoi degeaba mai plangi. Vezi tu, omul este singura fiinta de pe terra, care de atita inteligenta a gasit si a adus si tomuri intregi de justificari, pentru a face din sex o placere. Si asta nu ar fi chiar un pacat asa de mare dar cind treci peste orice consecinte pentru a face din sex un sport de performanta atunci chiar ca e grav. Cu ce este mai grozava o femeie care a facut sex cu 1000 de barbati de aceea care a facut sex de placere, din dragoste cu unul singur? Iar daca a ramas insarcinata, aceasta din urma placerea este incununata si cu o viata noua zamislita din dragostea lor. Tu ce ai facut? Ai aruncat un embrion uman pentru a te grabi sa o iei de la capat. Eu daca as fi femeie, nu as face o intrerupere de sarcina cu riscurile aferente doar pentru placerea "iubitului" de a se descarca din nou. Scuze pentru duritate dar atitea probleme apar din cauza sexului facut fara discernamint si de la varste fragede incit nu poti sa nu te indignezi.
Normal relatii sexsuale ar fi trebuit sa ai dupa 6 saptamani! sansele sunt foarte mari si poti avea si alte probleme!
Mie mi s-a intamplat aceeasi treaba dar partenerul meu a avut mare grija sa nu se termine in mine. Deci sunt foarte sigura...intrebarea mea este: risc sa raman gravida la fel?