Poate muri doar daca este vreo persoana in varsta si sta prost cu inima altfel NU
As vrea sa aud de o starleta care a murit infinpata-n... desi era perfect sanatoasa, doar de epuizare
Prietene cu astfel de intrebari o sa iti iei hate pe TPU si mistouri, dar daca esti asumat atunci bravo tie.
Eu nu m-as risca sa postez chestii de astea
Si pentru ca am vorbit mai sus de o persoana in varsta, vorba lui GrasuXXL:
"Sportiva babeta dar tot eu o intrec!"
Tata îmi spune să visez mereu la lucruri chiar dacă ele nu se pot îndeplini. Eu visez să fac sex animalic cu o fată. Nu cred că la asta s-a referit, dar în fine...
Eu zic sa faci macar 1 data sex sau dragoste cu o fata si mai tarziu sex animalic cum ii zici tu
daca lovesti la sacul de box zilnic nu inseamna ca esti pregatit sa intri in ring cu boxeri!
cu pasi mici se capata experienta si cunoasterea, cum ziceam "baby steps" cu alte ocazii
Nu crezi că ești cam mic pentru sex? Eu zic să mai aștepți un an doi să te mai maturizezi etc după ai să înțelegi singur
Știu un episod din Doi Degeaba când i-a murit baba in pl la prepuț
Dacă se alege cu hemoragie internă, bineînțeles că poate muri. Dar nu face asta. Poate ajunge ulterior la spital din cauza disconfortului, iar medicii să opinieze că ai violat-o și ai agresat-o sexual. Anunță poliția și pac! te alegi cu dosar. Fii finuț și drăguț
Pompez în gura ei ca un animal.
Nu se moare din așa ceva (cum nu se moare nici din lipsă de sex, animalic sau nu).
Nu am mai auzit așa ceva logic că nu poți muri de la sex oricât de sălbatic ar fi
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: