| bombo9 a întrebat:

Daca faci sex cand esti mikutza ramai mica de statura? nu mai cresti in inaltime?

Răspuns Câştigător
| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Astea sunt superstitii...fiecare crede ce vrea, depinde cum esti (daca asa e dat sa fii micuta de inaltime asa vei ramane ca faci sex ca nu faciwinking ) [ eu una nu cred in nimic] toate sunt niste minciuni... sper ca tziam fost de ajutorbig grin :*

11 răspunsuri:
| oasis a răspuns:

Nu.

| CatWhisperer a răspuns:

Nu.sigur ca o sa cresti

| CatWhisperer a răspuns:

Nu.sigur ca o sa cresti

| laura64 a răspuns:

Este posibil. Schimbarile majore ce au loc in organism pot duce la unele persoane si la acest rezultat.

| multimoak a răspuns:

Mi-e nu mi-a afectat cresterea... Am crescut vreo 10 cm de atunciwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ramai mica, dar faci cancer de col uterin.

| claudiu89 a răspuns:

Foloseste prezervativul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex sex si iar sex laughing

| klaudiu2009 a răspuns:

Da e adevarat. in timpu ejaculari cat la femei si barbati se pierde o cantitate importanta de substante nutritive esentiale, vitamine, enizime, proteine asa ca mai multe explicati nu iti mai dau ca te duce capu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat

| Yaguar a răspuns:

Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.