| matadoru a întrebat:

Daca faci sex cu prezervativ ti se mai poate rupe ata?

Răspuns Câştigător
| manna a răspuns:

Salutare! uite problema asta o stiu actual. fratele meu in timpul contactului sexual de lunga durata, a patit sa i se rupa ata chiar si cu prezervativ, problema e ca i s-a rupt foarte rau, a ajuns la interventie, si de nevoie a facut "taierea imprejur", nu ca e ceva grav, dar cu prezervativ miscarea pielii de la preputz spre baza e neuniforma, iar uneori se poate forta. de asta te-as sfatui ori sa mergi desinestatator la doctor sa-ti taie pe loc, e o kestie de 2 min, deloc dureroasa, sau intii "da-i" fara prezervativ, si dupa.esti mai ok cu. sau ai grija sa fe mereu suficienta lubrifiere!
asta e ce pot sa-ti comunic, bafta si nu uita ca oricum nu ar fi sexul, important e sa fie PROTEJAT!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Majoritatii barbatilor nu li se rupe ata niciodata, unora li se rupe la primul contact sexual (indiferent de prezervativ), altora candva in cursul vietii sexuale, la un act sexual mai brutal.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Desigur. Ce are coada vacii cu ştampila de la Primărie?

| gingasull a răspuns:

Se rupe ata partial sau totatal ( partial inseamna doar cateva mici tesuturi din aceasta aţă ), astfel permiţând prepuţului ( pielii de pe penis) sa,, alunece" spre baza atunci cand faci sex sau cand te masturbezi.

| plasticstyle a răspuns:

Da, daca folosesti foarfeca

| bblock69 a răspuns:

Da

| TheMihutz a răspuns:

Ce ata visezi ma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur! Stiam ca ata se rupe cand faci sex, deci nu conteaza daca faci cu sau fara, tot SEX se numeste!

Întrebări similare