Nu.Nu prinde.Pt ca atunci cand esti virgina iti curge o picatura 2, 3, poate chiar dupa contact.Si difera culoarea. Daca e baiat experimentat nu fa chestia asta. Oricum s simte la penetrare daca ai fost sau nu!
De obicei... nu prea. Doar daca el e virgin. Poti sa incerci sa mimezi, insa baietii stiu cum actioneaza o virgina si cum reactioneaza una experimentata. Dar una peste alta trebuie sa fie cu un baiat mai prostut ca sa-ti iasa.
Daca baiatul este experimentat in asa ceva se poate sa nu creada... dar poti sa incerci si sa si mearga.
Nu cred. adica depinde de cat de experimentat e baiatul respectiv. daca a mai avut cateva relatii sexuale nu vei avea nicio sansa.
mai bine fii sincera cu el si spune`i adevarul. de ai de pierdut?
Depinde cat esti de stramta larga.
Eu am un secret. Daca nu o fac aproximativ o luna, ma stramtez atat de mult ca am fost intrebata de mai multe ori daca sigur nu sunt virgina .
Asa ma testa un fost prieten cand trebuia sa plece pentru o 2-3 saptamani din oras. Daca atunci cand se intorcea nu eram stramta, zicea ca l-am inselat. Si doar o data s-a intamplat si avea dreptate Asta pentru ca am facut eu prostia sa ii spui the big secret
La mine tine chestia asta f bine pentru ca am himen elastic.
Nu stiu daca la tine ar putea tine. depinde cat de stramta esti. Iar cu ciclul l-ai putea mintii ca ai fost virgina.
Numa ai grija sa nu apara dupa vreo 2, 3 care sa sustina ca au facut-o cu tine si sa ai vreun semn distinctiv intr-o zona mai intima.ca atunci ai incurcat`o
Anca, eu de 2 ani nu am mai avut nicio relatie sexuala, iar cei 2 3 nu au de unde sa apara, nu a fost decat 1.
Ar fi fericit sa stie ca esti prima persoana cu, care faci dragoste adica mie daca mi sar intamplar nu as fi trist
Da, daca baiatul e beat mort. Sa fim seriosi! Si daca e virgin isi da seama...
Dacă tipul e virgin şi la propriu şi la figurat, prinde da
Trebuie să fi groaznic de beat ca în loc de o sticlă să dai banii pe o oală
Problema e, ca pe langa durerea groaznica pe care o sa o ai daca faci asta, este si scarbos.
Nu merita sa minti, poti astepta pana iti trece menstruatia...
anonim_4396 întreabă: