| nikoleta93 a întrebat:

Daca faci sex fara prezervativ si inainte sa vina sperma scot afara toata sperma ce sanse sunt sa ramna gravid, si cand, unde apar sansele alea sa ramana gravida daca eu scot afara

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de experienta ta si de perioada ciclului menstrual in care se gaseste partenera. Astfel, daca tu ai macar 8-10 ani de experienta in chestia asta, riscul variaza intre 5 si 30% in functie de perioada de fertilitate a partenerei. Daca ai experinta redusa, riscul se poate dubla.

| CevaNormal a răspuns:

Hey Cristi, eu am observat ca iti place sa te joci cu focul, permenent pui intrebari din astea care stau pe muchie de cutit. Nu ar fi mai bine sa faci in asa ceva ca sa nu ajungi la starea asta?
Foloseste prezervativul si ai sa scapi si de probleme, si de temeri, si nu o sa trebuiasca sa tot scoti ceva afara big grin

| fabiola a răspuns:

Lichidul pre-ejeculator este una din sanse!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt şanse mari. Chiar dacă tu vezi sperma în afară, lichidul pre-ejaculator conţine spermatozoizi şi poate fecunda ovulul. Sfatul meu este să foloseşti/folosiţi prezervativ dacă nu sunteţi pregătiţi să fiţi părinţi.

| Leea1234 a răspuns:

Sunt sanse mai mici, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci "pe-o ureche", si sa spui :"...nu se va intampla tocmai la mine"
lichidul seminal, sau picaturi de lichid seminal se pot scurge inainte ca tu sa ai orgasmul propriu zis...si nu este nevoie de toata "cantitatea"pentru a ramane insarcinata!
deci este posibil!
mai bine ai renunta la metoda asta de contraceptie, daca vrei sa nu ai surprize!

| hândel a răspuns:

Atunci cand ceea ce ai scos afara bagi inauntru. Daca ai ejaculat in afara vaginului, nu sunt probleme. Cel mai sigur e sa folosesti protectie, prezervativ. Bafta.winking

| sandulache a răspuns:

Eu iti dau un sfat.Stim toti baieti ca e mai bine fara prezevartiv, dar riscul sa ramina in sarcinata e de 20%. Poate o sa te intrebi de ce? Pntru ca noi in afara de spermatoizi mai avem un lichid ce conti frati lui. Daca persoana respectiva e fertila fi si sigur ca va ramane garvida si tine cont ca spermatoizi traesc 5zile, in putine cuvinte foloseste prezevativul ca e mai bine si mai sigur.Bafta multa.