| mititica23 a întrebat:

Daca faci sex la terminarea menstruatiei poti sa ramai insarcinata? cat mai multe rasupnsuti va rog dar folositoare :d

Răspuns Câştigător
| poliku a răspuns:

Chiar daca sunt baiat te pot ajuta cu ce tin eu minte din spusele prietenei mele. Daca, ca si terminarea menstruatiei te referi la ultima zi in care mai ai menstruatia sa faci sex,nu, nu poti ramane. Daca te referi dupa ultima zi de menstruatie da normal ca poti ramane pentru ca ai ovule noi.
Ah uitasem, nu lua asta ca pe un sfat 100% corect.Mai bine intrebi un ginecolog sau un doctor ceva.
Si inca o chestie, cand vine vorba de sanatatea voastra respectiv probleme serioase urmati sfatul unei persoane calificate(doctori, ginecologi etc.)Noi suntem aici doar pentru a va face o idee inainte de consult!

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Fă o pauză la făcut sex și învață care sunt metodele de evitare ale unei sarcini nedorite.

| pink10 a răspuns:

Dragul meu sau draga mea, poti ramane insarcinata in orice ziwinking Cat timp isi da drumul in tine nu conteaza in care zi estiwinking

| emi29 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata o saptamana inainte si dupa menstruatie, dar nu mai fa neprotejata, poti lua zeci de boli cu transmitere sexuala, printre care- fara simptome initiale- HPV -INFERTILITATE SI CANCER DE COL UTERIN -nu te juca

| HardcoreMuffin a răspuns:

Probabilitatea este foarte mica, tinde spre 1%.Nu prea sunt sanse sa ramai inaintea menstrei cu cateva zile (2-3) in timpul menstrei si dupawinking

| Noname_4934 a răspuns:

Doamne oare cand intelegeti ca puteti ramane insarcinate de fiecare data cand faceti sex neprotejat.Ai inteles? Am vazut o gramada de intrebari la fel. sunt satula pana peste urechi

| LadyGagaAlex a răspuns:

Daca faci sex doar odata o sa ramai din prima gravida