Sincer, persoanele din vârsta a 2, 3 au tratat sexul diferit in vremea lor, asta nu înseamnă ca nici care dintre ei nu experimentează.
Nu te simți prost când vine vorba despre relația ta sexuala, sunt alegerile tale. Fii sigura ca asta ii ce vrei și ca nu o sa regreți mai târziu, asta depinde de relație, lunga durata sau scurta, persoana cu care esti și tot așa, depinde ce ii important pentru tine.
Și dacă tot experiementezi sexual nu uita de tine, ii vorba de plăcerea lu amandoi intr-o relație.
Sper sa te ajute, și nu discuta viața ta sexuală cu persoane care nu vor sa accepte ca ii alegerea ta, esti libera sa faci alegerile tale
Sexul oral se practica in doi, de preferat unul celuilalt, ca lumea sa nu mai critice si nici sa considere un pacat.
Cine cere, sa fie pregatit si sa ofere, ca sa nu mai ajunga la lipsa de desmniatte, injosire, rsuine samd.
Baietii cer sex oral, in special cei care sunt incapabili sa satisfaca vaginal o fata/femeie si atunci se ascund, pretinzand ca vor doar oral sau pentru a injosii o fata.
Evident, este vina fetei ca prefera sa se coboare in genunchi, fara sa primeasca acelasi tratament anterior, de la baiat, exceptie facand prostituatele, care o fac pentru bani.
În ziua de azi e perfect normal sex-ul oral și trebuie făcut din plăcere de ambi parteneri.
Depinde cine sunt judecatorii. Si mai ales de ce ar pasa cuiva de parerea lor.
Serios? Stai liniștita. Nu ai treaba cu lumea, ai treaba cu el. Aproape toți și aproape toate fac treaba asta (inclusiv aia care arata cu degetul!). So... Have fun!
Hai să îți povestesc întâmplările mele, am o relație de ceva vreme și mi-am început viața sexuală cu acest băiat. Începusem cu preludiu, eu nu i-am făcut sex oral, el s-a propus să îmi facă, și mi-a făcut de mai multe ori și nu ca să primească înapoi. așteaptă sa o facă prima el, și după dacă te simți in stare ii faci și tu, eu am luat singura inițiativa de al satisface printr-un sex oral și lui, nu pentru ca m-am simțit datoare ci pentru ca îl iubesc și nu mă simt deloc stânjenită în fața lui
Sexul oral, este la fel ca cel anal si cel vaginal, daca partenerul tau cere acea parte de sex tu ar trebuie il oferi fara jena
Daca parterul tau cere... corect ar fi sa fie capabil sa ofere el intai, inainte sa ceara.
pinkiepy întreabă: