anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca faci sex protejat cu prezervativ sunt sanse sa ramai gravida daca el si a atins organul si apoi pe. a mea? insa nu avea lichid de preejaculare pe mana

Răspuns Câştigător
| fgch a răspuns:

Nu exista nici o posibilitate. Sperma trebuie sa ajunga destul de adanc in organul genital feminin si e nevoie de mai mult decat un spermatozoid pentru ca o femeie sa ramana gravida.Gandeste-te ca la fiecare ejaculare sunt lansati sute de mii de spermatozoizi, si in general rezulta doar un copil tongue

7 răspunsuri:
| Timmotey a răspuns:

Nu are rost sa dau detalii doar intreb

| TotEu1993 a răspuns:

Buna.Odata ce ati folosit prezervativul nu ai cum sa ramai insarcinata.Nu te panica totul este bine. Sper sa iti fii fost de folos

| play4girls a răspuns:

Chill!

| fallenangel2300 a răspuns:

S-ar putea ca atunci cand faci sex cu prezervativ sa se rupa prezervativul.S-ar putea sa ramai gravida dar nu sunt sigura.

| iuddavali a răspuns:

Normal ca exista riscul http://stirist.com/poti-ramane-insarcinata-daca-faci-sex-cu-prezervativ/ ca doar nu e din tabla sudata.

si, in plus, spermatozoizii nu au un traseu prestabilit de niste ecuatii matematice in care daca inlocuim o variabila se schimba total si ireversibil rezultatul. cazurile "sigure" sunt valabile pentru 99%, dar poate axista acel 1% exceptie de la regula.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut si m-am ***

| RaluCa_2202 a răspuns:

Pai... Nu are cum sa ramana insarcinata