Probabil esti teribil de micut de varsta, daca nu stii nici macar atat lucru, ca o fata/femeie poate ramane insarcinata NUMAI prin contact sexual vaginal, nu prin haine, nu cu perdeaua, apa din baie, wc sau alte degete murdare.
Multumesc de intrebare! Este 100 sigur?
Mai iti explic odata: o sarcina se poate produce NUMAI daca exista sex cu penetrare vaginala si femeia este in perioada fertila!
Cu chilotii, perdeaua, prosopul, apa din baie, blugii si degetele murdare este imposibils a se produca vreo sarcina (adica sa ramana femeia gravida).
Multumesc pentru rabdare! Sper sa fie bine! O persoana mi-a zis ca se poate si sunt foarte stresat si nu pot dormii noaptea! Pantalonii ei erau destul de subtiri si sper sa nu fi ajuns la vagin! Nu mi-am dat seama pe moment si de cateva zile nu am liniste!
Mai baiete, tu tot nu ai priveput ca spermatozoizii NU traiesc in aer liber sau pe haine?
Cum dumnezeu sa ajunga in vagin, daca vaginul este un organ 100% in interiorul burtii femeii?
ce crezi ca-s furnici sa mearga prin haine si apoi sa-i intre femeii in vagin?
Multumesc multt!
Deci,
Mama cand m-a facut pe mine Stiu Sigur ca avea chiloti, adica mi-a spus ca avea scris pe ei Luni, Marti etc...
Deci ca raspuns la prima parte a intrebarii oto pot spune ca o fata, care e mama, are chiloti, chiar mai multi.
Ca si tu ai chiloti, e normal.
Totusi tata a ***-o pe mama si m-am nascut eu, si mama era virgina.
Deci, degeaba ai chiloti
Cum adica?
Adica una e sa ai chiloti in sertar sau dati jos si alta e sa ai chilotii pusi pe tine
Deci nu sunt sanse nu?
In Romania la scoala nu invatati sexologie?
Nuu
Atunci ar fi cazul sa te AutoEduci
Nu ai cum sa o lași gravida.Gravida putea să fie doar daca te-ai terminat in ea, și multe alte chestii pe care probabil nu le înțelegi.Nu lași o femeie/fata așa ușor gravida.Iar daca data viitoare aveți chef de așa ceva, macar folosiți prezervativul daca totuși simțiți nevoia.
missmuffin întreabă: