| Fre3Style a întrebat:

Daca fata pe care o iubesc imi este verisoara de gradul 2 putem fi impreuna?(O plac ff mult si nu stiu ce sa faccrying((

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Familia nu va va accepta vreodata relatia. Dar daca si ea te iubeste in felul in care o iubesti tu, puteti avea o relatie, pe care insa va trebui sa o tineti secreta. Stii vorba aia romaneasca..."varul si cu vara, zguduie camara". happy Nu va fi niciodata ceva oficial, decat daca va mutati impreuna in alt oras sau in alta tara...dar asta se intampla doar in filme. happy

16 răspunsuri:
| ArcAnna a răspuns:

Nu.de la gradul 3 sa 4

| Dash a răspuns:

Pai, nu prea...

| vladusx a răspuns:

Nu mai ales daca aveti o rud ain comun bunic, mama, tata,, etc. deuarece daca faceti un copil impreuna si va casatorit acel copil va avea probleme, probleme in sensul ca se va naste cu un handicap...sad dar daca nu aveti in comun nimic ce tine de sange, adn sua alte chestii da ar merge, marog, o relatie, ciudata...big grinbig grin intreabai pe parintii tai despre verisoara aceea poate a fost aduptata cand era copilbig grinbig grinhappy

| pokerface_9746 a răspuns:

Legal, pana la gradul 4 nu se poate.sorry

| Alis_5793 a răspuns:

Nu puteiti

| moonY a răspuns:

adica bunicile voastre-s surori. au fost nascute de aceeasi mama. au supt de la acelasi san.

nu te dezgusta?

| tpuu a răspuns:

Logic ca nu puteti fi impreuna straight face. sunteti verisori!winking

| LifeIsAJoke a răspuns:

Nu logic sunteti rude.Binen acum depinde daca de sange sau nu.Da ideea e ca nu.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Nu poţi copile. Dacă ajungi să te căsătoreşti cu o verişoară o să faceţi copii cu 3 mâini, 4picioare.etclaughing)

| Fre3Style explică:

Aha mersicrying

| EmilyWasHere a răspuns:

Tocmai de la gradul 4 sau cateodata 3 deoarece se vor naste oameni cu handicap.

| Plague a răspuns:

Nu. Pe langa faptul ca e ilegal (minim gradul 4 ca sa fie legal), mai e si riscul ca sa aveti copii malformati. Faci ce faci, dar treci peste dragostea asta, ca nimic bun nu o sa iasa din ea. Bafta

| Anonim_7591 a răspuns:

Depinde ce simte si eawinking

| Vero1996 a răspuns:

@Vladusx Nu e neaparat ca primul copil sa aiba handicap. Am un caz in familie. Unchiul si cu matusa mea sunt veri de gradu doi si au doi copii. De obicei al doilea copil iese cu handicap dar se pare ca verisorul meu a avut noroc.

| zImAwesome a răspuns:

Si eu am aceeasi problema! si mie imi place de verisoara mea! e fff draguta si as face orice pentru ea si sa se simta cat mai bine! dar o relatie secreta! si eu voi face la fel ca tine:X

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Legal va puteti si casatori. Verii de gr 2 sunt rude de gr 6.